Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 1.100 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

11 oktober 2006

Grand Cafe-Restaurant By Raymond: Ontspannen en genieten tijdens echt avondje uit

Oegstgeest – In winkelcentrum Lange Voort kunnen mensen voor een goede maaltijd of een lekkere lunch binnenstappen bij Grand Café Restaurant By Raymond. Bij binnenkomst wordt je ontvangen met warme, relaxte muziek. De roodwitte muren complementeren de houten tafels en rotanstoelen in deze zaak die in juni 2005 werd opgericht.

Veel Oegstgeestenaren en Warmonders hebben het restaurant al gevonden en reserveren vooraf; in het weekend zit het bedrijf dan ook vaak vol. Bedrijfsleider Frank Oostermeijer (26) legt uit: ‘We besteden veel aandacht aan het eten, dat bijzonder goed is. De gasten worden ontvangen in een gemoedelijke sfeer, waar men rustig kan ontspannen.’ De lunchgerechten zijn vergelijkbaar met de broodjes die bij Main Street in Noordwijk op de kaart staan. De eigenaar van By Ramond is dan ook Raymond van der Walle, een broer van de eigenares van Main Street.

‘Aanraders voor het diner zijn de carpaccio, tournedos en het wokgerecht’, zo wordt de verslaggever verteld. ‘En de verse tonijnsteak met sashimi (rauwe tonijn + rauwe zalm met gembervlokken en sojasaus) vooraf is het proberen meer dan waard.’

Het restaurant annex grand café By Raymond heeft binnen plaats voor 72 mensen en ook buiten staan zeven tafels waar de gasten culinair kunnen genieten. Op de wijnkaart staan versnaperingen uit Zuid-Afrika, Frankrijk, Chili en Italië. Oostermeijer beveelt de Deakin Chardonnay aan als ‘een lekkere wijn, die prima past bij ons huisverse eten’.

Hij vervolgt: ‘Op feestdagen, zoals kerst en Valentijnsdag hebben we altijd speciale menu’s, bijvoorbeeld een vijfgangenmenu in kerststijl of een valentijnproeverij waarbij alle voorgerechten, hoofdgerechten en desserts in klein porties voorgeschoteld worden.’ Oostermeijer: ‘Een heidens karwei voor de keuken, maar een groot succes!’

Voor meer informatie: By Raymond Grand Café Restaurant, Lange Voort 11 B-E, 2343 CA Oegstgeest, T: 071 565 1565.