Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 1.100 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

07 november 2007

De Hypotheker opent vernieuwde vestiging

NOORDWIJK – De nieuwste vestiging van De Hypotheker werd donderdag 1 november geopend en met 130 genodigden was het een drukte van belang. Francisenemer en hypotheekadviseur Paul Rietveld is zeer content over de recente ontwikkelingen. “We waren voorafgaand aan de opening al vier weken operationeel en hebben al tientallen mensen een advies verstrekt!”

Door Joep Derksen

Rietveld opende het kantoor samen met Bas Millenaar, directielid van De Hypotheker en ook burgemeester Harry Groen kwam nog even langs om Rietveld veel succes te wensen. Op verzoek van Rietveld hadden alle aanwezigen geen bloemen meegebracht, maar werd een bedrag gedoneerd voor ’s Heeren Loo, wat resulteerde in een cheque met een totaal bedrag van 2.500 euro, dat gebruikt zal worden om twee prachtige schommels aan te schaffen.

Wat onderscheid De Hypotheker van anderen? Rietveld: “We hebben een brede dienstverlening, zijn laagdrempelig en kunnen de beste deals aanbieden, omdat we centraal inkopen. Daarnaast bieden we een totaalconcept aan service, zodat we kunnen zorgen voor een grote klanttevredenheid. Het voornaamste kenmerk van De Hypotheker is de onafhankelijkheid. De Hypotheker werkt samen met vrijwel alle hypotheekverstrekkers in Nederland, waardoor de adviseurs uit het enorme aanbod van hypotheken precies die hypotheek kunnen selecteren die het beste past bij de persoonlijke situatie van een klant. Zo'n advies is geheel kosteloos en vrijblijvend.”

De hypotheekadviseur geeft een tip: “De grootste valkuil voor mensen die een hypotheek willen hebben, is dat ze een advies krijgen dat niet bij hen past en opgezadeld worden met een andere hypotheek dan ze zelf voor ogen hebben. Zet jezelf niet klem op het financiele vlak, want het leven biedt meer dan alleen een mooi dak boven het hoofd.”

Voor meer informatie: De Hypotheker, Parallelboulevard 214d, 2202 HT Noordwijk, T: 071 362 2530, E:
paulrietveld@hypotheker.nl.