Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 1.100 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

18 april 2018

Thuisin Carlo Loos


HILLEGOM – Het is weer tijd om uw huis er picobello uit te laten zien. Dan moet u zeker eens naar binnen lopen bij één van de meest bijzondere winkels in Hillegom: Thuisin Carlo Loos.

Joep Derksen

Bij Thuisin Carlo Loos kun je terecht voor alle materialen op het gebied van verf, behang, raamdecoratie en vloeren. Maar ook waar het gaat om shutters, gordijnen en de beste service moet je bij Thuisin Carlo Loos zijn. Het familiebedrijf wordt geleid door Carlo en Angelique Loos. Carlo is al 25 jaar een expert op het gebied van verf. Het is dan ook niet voor niets dat deze winkel niet alleen een 'Sikkens Erkend Specialist' is, maar ook een 'Sigma Select Gold Dealer'. Bovendien is Thuisin Carlo Loos ook dealer van L’Authentique; kalk- en krijtverven.

Angelique staat de klanten met raad en daad terzijde, waar het gaat om het geven van kleuradviezen. ,,Ik kom hiervoor ook bij de mensen thuis.'' Waar het gaat om vloeren, raamdecoratie en behang kan Thuisin Carlo Loos alle montagewerkzaamheden en het klein behangwerk verzorgen. Kom eens binnen en bekijk de grote collectie van 350 behangboeken! En maak dan gelijk gebruik van de speciale lente-aanbieding: 25% korting op Sigma S2U Allure hoogwaardige kwaliteit buitenverf.

Voor meer informatie: Thuisin Carlo Loos, Hoofdstraat 154, 2181 EH Hillegom, T: (0252) 530 520, W: www.thuisincarloloos.nl.