Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 1.100 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

22 oktober 2019

Ekoplaza

AMSTELVEEN – Wie winkelt bij Ekoplaza draagt tegelijkertijd bij aan een beter milieu en een duurzamer Nederland. Veel meer redenen om je dagelijkse boodschappen bij Ekoplaza te halen, heb je waarschijnlijk toch niet nodig?

JOEP DERKSEN

Ekoplaza staat voor biologisch eten en biologische producten. Bedrijfsleider Emma Muijs informeert, waar het bij Ekoplaza écht om gaat: ,,We willen het beste voor milieu en mensen en daarom hebben we zoveel mogelijk plasticvrije producten. Het doel is om uiteindelijk geheel plasticvrij te zijn.’’ Zo zijn bijvoorbeeld de rijstverpakkingen van melkzuur gemaakt: ,,Hierdoor is het composteerbaar en is het binnen twaalf weken opgelost tussen het gft-afval.’’

Voor gluten- en lactosevrije producten moet je bij Ekoplaza zijn. Ook mensen met allergieën zijn bij Ekoplaza op het juiste adres. Het deskundige personeel kan je adviezen geven over de beste voedingsmiddelen voor jou.

De groente- en fruitafdeling van Ekoplaza is in de race voor ‘Beste Biowinkel’; www.biowinkelawards.nl. Iedere week heeft Ekoplaza nieuwe producten in de winkel. Bovendien komen veel van deze producten uit de omgeving. Met onder meer yoghurt en melk van de Weerribben en druiven uit het Westland. Op de informatiekaartjes in de winkel is te zien, waar de producten vandaan komen. ,,Je werkt dus niet alleen aan een beter milieu, maar je steunt ook onze boeren.’’ 

Ekoplaza, Van der Hooplaan 104 – 106, 1185 GH Amstelveen, T: 020 441 8691, W: www.ekoplaza.nl