Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 1.100 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

11 oktober 2006

Lunchroom/Restaurant Mainstreet: Het grootste terras en de lekkerste cappuccino

Noordwijk – ‘Main Street is een restaurant annex lunchroom met een Engels gevoel’, zo vertelt Stephanie van den Bergh. ‘Zodra je hier binnenkomt, is het of je thuis komt.’ Rebecca van der Walle, 25 jaar, is de zaak begonnen en niet minder dan 150 gasten kunnen genieten van de uitgebreide kaart. Main Street heeft het grootste terras in de hele Hoofdstraat, met plaats voor 70 mensen.

‘De lunchroom loopt als een tierelier en is in de afgelopen vijf jaar een begrip geworden in Noordwijk’, gaat Stephanie verder. ‘Je kunt hier altijd een zelfgemaakte high tea bestellen, waarbij genoten kan worden van Engelse scones (chocoladecakes), brownies en fingersandwiches.’ De ideeën voor de kaart zijn ontstaan door eigen ervaringen en de Engelse stijl, maar de gasten kunnen niet alleen genieten van bagels, fish & chips, taart en eieromeletten. Wokschotels, Hongaarse goulash, Mexicaanse wrap en een Spaanse tapasschotel complementeren het geheel uitstekend.

Stephanie verklapte ook een geheimpje: ‘Sommige gerechten zijn naar leden van de familie Van der Walle genoemd: Rebecca heeft als speciaal gerecht de Miss Piggy bedacht: een Panini multi-granos met warm vlees en pindasaus. De Peewee is een broodje bedacht door haar broer Raymond. Dit is een baguette besmeerd met ketchup, belegt met chorizo, jalopenopeper, zongedroogde tomaatjes, rode ui en kaas gegratineerd.’

Concluderend vertelt Stephanie: ‘De gasten hebben veel keuzemogelijkheden, ook voor bij de borrel. Probeer eens de Club Sandwich of een Bagel (een rond broodje met een gat er in). Al het eten is niet iets aparts, zo hebben we vele verschillende broodjes, maar geen broodje kaas op de kaart staan. Daarnaast komen gasten speciaal voor onze cappuccino langs: er wordt gezegd dat we de lekkerste cappuccino van Noordwijk hebben.’

Voor meer informatie: Main Street Food & Drinks, Hoofdstraat 121 – 127, 2202 EX Noordwijk, T: 071 362 2999.