Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 1.100 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

29 september 2007

“Voor mannen die hun studententijd ontgroeid zijn”

Herenmodehuis Schulte opent deuren in Hoofdstraat

NOORDWIJK – Donderdag 13 september om 09:00 uur opent Herenmodehuis Schulte haar deuren en hiermee is de Hoofdstraat een echt familiebedrijf rijker. Met tien vestigingen in de wijde regio timmert Herenmodehuis Schulte behoorlijk aan de weg en later dit jaar vieren alle zaken het 80-jarig bestaan.

Mede-eigenaren Pim (34) en Mark (35) van den Berg zijn tijdens het interview nog druk aan het werk om de laatste bouwwerkzaamheden af te ronden. Het pand waar tot voor kort de Choufour Shop zat, heeft een prachtige restyling ondergaan, waardoor een ding al snel duidelijk wordt: hier moet je zijn voor exclusieve herenmode en de betere vrijetijdskleding oplopend naar confectie voor de zakenman.

Herenmodehuis Schulte is het adres voor de perfect gesneden zakenkostuums gemaakt van de mooiste wollen stoffen. Ook beschikt deze zaak over kwaliteits ‘huismerken’ als: Mc-Gregor, State of Art, Vanguard, Arrow en Paul & Shark, maar daarnaast nog een dozijn andere topmerken. Een keur aan mooie truien, jacks en overhemden kan de bezoeker aantreffen.

Voor kostuums kunnen pakken gepast worden van gerenommeerde merken als Scabal en Eduard Dressler. Alles kan op maat gemaakt worden, zonder extra kosten, een meerwaarde die uniek te noemen is in Noordwijk.

Mark vertelt: “Onze winkel is bedoeld voor de mannen die de studententijd ontgroeid zijn. Zo heb je de pakken van Portofino: dan heb je uniek maatwerk voor de mannen die niet het duurste kunnen betalen, maar er wel strak uit willen zien.” Pim vult aan: “Het is toch al duidelijk dat er een vernetting aan de gang is in de modewereld: iedereen wil er luxer uitzien. Maar daar komt bij dat we heel scherp geprijsd zijn met de maatwerkconfectie. Bij ons kun je confectiekostuums en maatkostuums kopen, geen middelmaat, maar louter topkwaliteit voor zeer betaalbare prijzen.”

Hij vervolgt: “We zijn de enige zaak in Noordwijk die Paul & Shark mogen verkopen en ik kan nu al zeggen dat we de grootste dealer in de hele regio zijn. Kom maar kijken!” Onderscheidt de zaak zich nog ergens anders in? “We hebben een brede collectie, dus ook de mensen met een maatje meer of een maatje moeilijk kunnen bij ons terecht.”

Op de openingsdag krijgen bezoekers speciale give-aways. Later dit jaar viert Herenmodehuis Schulte het feit dat dit familiebedrijf 80 jaar bestaat. Pim: “Dan zijn er heel mooie aanbiedingen waar gebruik van gemaakt kan worden.”

Herenmodehuis Schulte, Hoofdstraat 79, Noordwijk.