Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 1.100 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

07 november 2007

Peter Romijn start salon in Voorhout

TEYLINGEN – Peter Romijn Coiffures uit Sassenheim zet een tweede vestiging op in de nieuwe Jacoba van Beierenhof, het Voorhoutse winkelcentrum dat later deze maand officieel geopend wordt. De naam wordt ook anders en wel: Romijn Kappers. Eigenaren Peter en Carla Romijn hebben er ontzettend veel zin in, dat blijkt wel uit hun verhalen.

“Sinds 1 november bestaan we 22 jaar”, zo bijt Peter het spits af. “De nieuwe zaak is ons in de schoot geworpen en we hebben zin in deze uitdaging. Het komt op een heel goed moment om deze tweede zaak te starten.” Carla vult aan: “Ik geef leiding aan de nieuwe zaak in Voorhout en Peter leidt de vestiging in Sassenheim, maar we ondersteunen elkaar ook.”

De kapperszaak in de Jacoba van Beierenhof zal zes dagen per week open zijn en dat is logisch, zo vindt het kappersstel: “Je moet wel open zijn, want alle andere winkels zijn dat ook. Er moet leven zijn in de Jacoba van Beierenhof en daar komt bij dat we naast de nieuwe Albert Heijn zitten: zij verwachten 13.000 klanten per week en tegen hen zouden we willen zeggen: kom ook maar bij ons langs! De openingstijden van Romijn Kappers zijn dan ook van 8:30 uur tot 17:30 uur en op donderdagavond tot 21:00 uur.”

Om de opening van de nieuwe zaak te vieren, krijgen alle klanten van Romijn Kappers in Sassenheim en Voorhout een presentje. Veel Sassemers kennen Romijn al, maar waarom zouden Voorhouters naar de nieuwe kapperszaak komen? “We hebben een moderne zaak en geven meer aandacht aan wat de klant wil, juist door de goede communicatie tussen de kapsters en de klant zelf. Ons personeel krijgt ieder half jaar de nieuwe modelijn op kappersgebied en kunnen ook de klanten hierover informeren. We zijn tevens gespecialiseerd in kleuren en geven een onbeperkt kleurenadvies. Hier trainen we ons personeel ook op. We hebben vijf stoelen, een kinderstoel en twee wasgelegenheden. Voor de kinderen hebben we een aparte kinderkniphoek met een flatscreen TV en allerlei spelletjes: ook voor de jongsten wordt het knippen dus een feest!”

Voor meer informatie kan ook de nieuwe website van Romijn Kappers bekeken worden, die op26 november wordt onthuld:
www.watzitjehaargoed.nl. Peter: “Vanaf 2008 gaan we veel acties en promoties communiceren met deze website.”