Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 1.100 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

07 december 2007

Vernieuwd Hoek’s Vis klaar voor uitbreiding klantenkring

NOORDWIJK – De loftuitingen vlogen over en weer in het pand van Hoek’s Vis, want het gehele interieur ziet er picco bello uit. Eigenaar Frans Hoek is dan ook met recht trots op het resultaat van de renovatie.

Door Joep Derksen

Hoek: “Iedereen in mijn familie heeft in de visserij gezeten, of ze nu schippers, vissers of visverkopers waren. Mijn vader zat met zijn zaak al bijna 30 jaar in Noordwijk en ik beheer als vierde generatie visboer de winkel nu 2,5 jaar. Op deze locatie zitten we nu al weer 17 jaar en de mensen weten ons goed te vinden: heel Noordwijk binnen komt hier, een groot deel van Noordwijk Zee, maar ook zien we mensen uit de wijde omgeving zoals uit Noordwijkerhout en Rijnsburg.”

Op de achtergrond complimenteert een volgende klant een van de personeelsleden: “Het ziet er prachtig uit!” Hoek legt uit welke veranderingen de winkel heeft ondergaan: “Er is een nieuwe toonbank, verlichting, achterwand en een nieuwe vloer en we hebben de renovatie in vier dagen uitgevoerd. Met name de toonbank was aan vervanging toe, want die was al 30 jaar oud. Met deze nieuwe apparatuur zijn we er helemaal klaar voor in de komende 15 jaar. We krijgen het namelijk ook alleen maar drukker; de wijk Boechhorst is bijna klaar, waardoor er meer mensen in de buurt komen wonen. Daarnaast weten de mensen ons ook te vinden voor onze fantastische haringen. We hebben zoveel vertrouwen in de kwaliteit dat we ons volgend jaar opgeven voor de AD-haringtest.”

Hij kijkt naar de toonbank en legt uit: “Dit is de allermodernste en energiezuinigste apparatuur die er is. Ook is die aan het eind van de dag heel gemakkelijk schoon te maken en dat is voor ons allemaal zeer prettig. We zijn nu al weer bezig met nieuwe ontwikkelingen, want naast de brede selectie aan haring, gebakken vis en broodjes, verkopen we vanaf zaterdag 8 december ook sushi, die mensen kunnen bestellen. En uiteraard kunnen mensen dit jaar weer inschrijven voor de opgemaakte visschotels die met Kerst en oud & nieuw zo populair zijn.”