Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 1.100 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

04 april 2008

Gemeentelijke corsowagen richt zich op recreatie

WARMOND – Enkele weken voordat het bloemencorso op 26 april van start gaat, is het bedrijf Mark de Nie druk bezig om de wagen van de gemeente Teylingen op te bouwen. De afgelopen zes weken zetten Mark de Nie en Jan Biemond zich met hart en ziel in om door middel van walsen en lassen een schitterende corsowagen te creëren, dat als thema heeft: “Zeilvakantie in Teylingen”.

Het bedrijf maakt het skelet van de gemeentelijke corsowagens al meer dan vijftig jaar, al was het in voorgaande jaren voor gemeenten als Sassenheim, Voorhout of Lisse. Mark de Nie, eigenaar, vertelt: “Wij doen de technische uitvoering en daar gaat heel veel werk in zitten. Op de wagen zelf komen zeilboten en surfplanken te hangen; we zijn eind januari begonnen en in de eerste week van april klaar. Jaarlijks maken we gemiddeld drie corsowagens en voor ons als loodgieterbedrijf is het leuk om te doen, want het zijn weer eens heel andere werkzaamheden.” In de komende weken zetten tientallen vrijwilligers zich in om de corsowagen te versieren met talloze bloemen, zodat de wagen een van de paradeplaatjes van het corso wordt.