Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 1.100 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

21 maart 2008

Biologisch Pasen met groente en fruit van Van der Veer

SASSENHEIM – Pasen staat weer voor de deur en bij Van der Veer is dat te merken ook! ‘De seizoensgroentes zijn in en er zijn weer volop asperges. Ook de raapsteeltjes, een bladgroente met groene blaadjes en steeltjes, is echt de groente van deze tijd’, aldus medewerkster Monique van der Slot.

Iedere dag heeft Van der Veer, leverancier van Odin biologische groente en fruit, alles vers. Er worden geen conserveringsmiddelen gebruikt in hun salades en groentes, die de medewerkers zelf wassen en snijden. ‘Als de mensen iets bijzonders willen hebben, dan kunnen we er ook aankomen, want we kopen alles zelf in.’

Met Pasen is er traditioneel een grote vraag naar asperges, eventueel gecombineerd met lekkere Hollandaisesaus. Hoewel het paasfeest dit jaar al vroeg is, heeft Van der Veer geen tekort aan Hollandse asperges. Ook zijn de diverse soorten salades (rauwkostsalade, huzarensalade en brunchsalade) zeer populair. ‘Daarnaast hebben we verse Spaanse rabarber en Hollandse Lambada aardbeien.’

Mensen kunnen via
www.odin.nl allerlei aparte groenten, fruit en levensmiddelensoorten bestellen, alles op biologische basis uiteraard. De bestellingen worden bij Van der Veer afgeleverd en kunnen in hun winkel worden afgehaald.

Van der Veer, Hoofdstraat 259 in Sassenheim, tel: 0252 232 141