Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 1.100 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

03 september 2008

De Jeansspecialist van de Bollenstreek

Top Store

LISSE – Wie Top Store binnenwandelt wordt direct begroet met een stralende glimlach door het personeel. Dat is geen wonder, want de kwaliteit zit in de details, zo laat bedrijfsleider Sander Engels weten: ‘Dat zie je ook in de kleding zelf, zoals op broeken waar steeds meer details zichtbaar worden, zoals extra zakken en ritsen.’

Top Store nam in 2007 de zaak over van de vorige eigenaar, maar ging met hetzelfde succesvolle concept verder. Maar stilstand is achteruitgang, dus ook Top Store ontwikkelt zich verder. Engels: ‘We leggen meer nadruk op het jeansgedeelte, waardoor we alle mogelijke modellen hebben voor zowel vrouwen als mannen. Hierdoor kunnen we ons met recht de jeansspecialist van de Bollenstreek noemen.’

‘Maar dat wil niet zeggen dat we alleen maar jeans voeren, want we hebben ook een brede collectie aan bovenkleding voor dames en heren. Denk hierbij qua merken maar aan Tom Tailor, No Excess en It’s Noise voor de heren en “Madonna” en “LTB” voor de dames. Het komende seizoen introduceren we “TT Denim”; dat is de sportievere dameslijn van Tom Tailor’, informeert Engels.

‘We zijn servicegericht: we passen bijvoorbeeld gratis de broeken aan volgens de wensen van de klanten (tussen 12 en 50 jaar). Vanaf september hebben we een nieuw vaste klantensysteem, waardoor gespaard kan worden voor nog grotere kortingen bij iedere aankoop. Kom eens kijken naar ons breed pakket aan merken als Cars, Wrangler en LTB: we hebben alle lengtematen van 30 t/m 38.
Top Store, Kanaalstraat 68 in Lisse, T: 0252 420 460