Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 1.100 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

03 juni 2018

Grenzenloos genieten bij Heinde en Ver


NOORDWIJKERHOUT – 'Waar gaan we vanavond uit eten?' Op die vraag is voortaan altijd maar één antwoord nodig: Bij Heine en Ver in Noordwijkerhout! Voor een heel scherpe prijs kun je hier echt een avondje uit en heb je keuze uit talloze verschillende gerechten. En de bediening: die is helemaal top!

Door Joep Derksen

Heinde en Ver is een nieuw concept, dat zich al heeft bewezen in Woerden en Den Bosch. Eigenaar Marco Grevinga introduceert het nu ook in de Duin- en Bollenstreek en hij licht toe: ,,Na Proeflokaal Brechje en La Cubanita is dit het derde type restaurant, waar mensen terecht kunnen voor een heerlijk avondje uit. Met een uitgebreide keuze aan gerechten, die van heinde en ver (dus: van over de hele wereld) komen; of het nu vlees, vis, vegetarisch, loempia of heerlijke dessertjes zijn. Onze gasten mogen grenzenloos bestellen van maandag tot en met donderdag voor slechts 32,50 euro en van vrijdag tot en met zondag alleen 37,50 euro.''

Heinde en Ver is nu enkele weken open, maar is door de mond tot mond reclame al enorm populair. Niet in het minst, vanwege de gastvrije bediening door het personeel, dat iedereen met een warme glimlach verwelkomt. Vanaf het begin weet je als gast; dit is een restaurant, waar men je waardeert voor wie je bent en waar je weet, waar je aan toe bent. Grevinga licht toe: ,,Dit is een laagdrempelig restaurant, dat wel klasse uitstraalt. We krijgen hier heel diverse gasten; of je nu begin twintig bent, samen met je gezin, of als vergevorderde senior; hier voel je je welkom. Als je logisch nadenkt, is Heinde en Ver de enige logische keuze om uit eten te gaan. Elders betaal je 25 euro voor een biefstukje; hier krijg je voor dat geld, met een kleine opslag, een heel menu!'' En kinderen zijn nog veel goedkoper uit.

De menukaart is indrukwekkend; daar staan maar liefst 55 gerechten op. Waaronder een uitgebreide keuze aan vegetarische gerechten. Heinde en Ver opende haar deuren op 10 mei. Grevinga heeft persoonlijk het personeel in dienst genomen en hierbij gekozen voor mensen, die passie uitstralen. ,,Goede bediening is heel belangrijk; vanaf de eerste gastvrije ontvangst, een uitstekende bediening en een hartelijk afscheid. Als gasten aan het eind van de avond weg gaan, moeten ze het gevoel hebben gehad, dat ze in een heel mooi restaurant intens genoten hebben. Niet alleen van het eten en drinken zelf, maar ook de mooie inrichting en de leuke bediening.''

Heel fijn is ook, dat je bij Heinde en Ver voldoende gratis parkeerplekken hebt. Bovendien is het restaurant gemakkelijk te bereiken; je bent er binnen één minuut vanaf de N206. Ook met het openbaar vervoer is het goed bereikbaar. Grevinga lacht: ,,De bus stopt vlak bij onze deur en dat is gemakkelijk als je geen BOB wilt zijn.''

Heinde en Ver (Herenweg 78, Noordwijkerhout) is iedere dag geopend vanaf 17:00 uur. Voor meer informatie: T: 0252 703 484, W: www.heindever.nl.