Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 1.100 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

03 september 2018

Expert Hillegom (Bollenstreek)


HILLEGOM – Expert Hillegom (Bollenstreek) is al jaren dé winkel waar mensen graag komen. Of het nu gaat om de uitstekende dienstverlening, de kwalitatief uitstekende producten of de enorm concurrerende prijzen. Bij Expert Hillegom (Bollenstreek) word je altijd aangenaam verrast. Het is dan ook niet voor niets, dat Expert het afgelopen jaar benoemd is tot de inkoopketen van het jaar in de categorie 'Elektronica'.

Joep Derksen

De afgelopen 17 jaar is Expert Hillegom (Bollenstreek) groot geworden met het bezorgen van witgoed. Dan gaat het niet alleen om vrijstaande apparatuur, maar ook inbouw. De winkel heeft haar eigen mensen, die deze dienstverlening verzorgen; de kwaliteit is dus verzekerd! Expert-eigenaar Rob Bedijn: ,,Onze jongens halen eerst de oude apparatuur weg, maken de vloer schoon, zorgen voor het plaatsen en dat alles waterpas staat. We testen alles, voordat we weg gaan en ook verzorgen wij de afvoer van de oude apparaten. Ook informeren we de klant, hoe de nieuwe apparatuur werkt. Daarmee zijn wij in de Bollenstreek een heel belangrijke speler geworden.'' Heel populair zijn de nieuwe wasmachines van Samsung; de wastijd is met deze apparaten 50% korter; ze gaan net zo lang mee als een Miele wasautomaat, maar ze schelen de helft in energiekosten.

Natuurlijk vergelijken mensen de prijs van bijvoorbeeld witgoed online en bijna automatisch kom je dan voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding uit op de website van www.expert.nl. Wie in de Bollenstreek, Haarlem, Haarlemmermeer of Leidse regio woont, komt dan automatisch terecht bij de Expert-winkel in Hillegom. En krijg je dus ook de uitstekende service van deze winkel.

Niet iedereen weet het nog, maar Expert Hillegom (Bollenstreek) is een speciale dealer van Samsung. Bedijn: ,,Samsung is ons grootste merk en we zijn gespecialiseerd in de high end modellen.'' Populair is de apparatuur van Sonos en QLed. ,,De LED TV is opnieuw uitgevonden. Buiten de ongelooflijk mooie beeldkwaliteit heb je nog maar één glasvezel kabel nodig die wordt aangesloten op een connectbox. Zo zie je nauwelijks nog draden naar je TV.''

Waar het gaat om de producten van Sonos is Expert Hillegom (Bollenstreek) een van de grootste dealers. ,,We installeren ook Sonos bij u in huis.'' In de winkel is een complete woonkamer ingericht, met een dolby surround systeem. Zo krijg je namelijk echt het idee, hoe een Sonos bij je in de woonkamer klinkt.

Dit jaar is het dubbelfeest, zo grapt Bedijn. ,,Expert bestaat 50 jaar en ik ben 50 jaar geworden.'' Serieus vervolgt hij: ,,Steeds meer mensen ontdekken de service van Expert en dat heeft bij onze winkel gezorgd voor een omzetgroei van 19%. Dit hebben we bereikt door de combinatie van een fysieke winkel, internetdiensten en een goede lokale service.''

De komende jaren gaat Expert Hillegom (Bollenstreek) verder met investeren in haar klanten en de winkel. Zodat deze winkel er nóg beter voor staat en dat de artikelen nog makkelijker te vinden zijn. Het is duidelijk: van Expert Hillegom (Bollenstreek) wordt je nog steeds wijzer!

Expert Hillegom (Bollenstreek), Meerstraat 12B te Hillegom, T: 0252 527 305, W: www.expert.nl.