Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

03 juni 2018

,,Veel meer dan een winkel''


Hestia interieur en design

LISSE – Kwaliteit is niet alleen een voorwaarde; het is een resultaat van jarenlang vakmanschap, kennis en dienstverlening. Al meer dan dertig jaar is Hestia een begrip bij iedereen, die interieurarchitectuur hoog in het vaandel heeft staan. Eigenaar Arno Jurgens is met zijn team verhuisd van de interieurstudio aan de Heereweg naar het prachtige winkelpand op Berkhoutlaan 9 in Lisse.

Door Joep Derksen


,,Wij zijn trots op de kwaliteit van Nederlandse ontwerpen en merken, daarom nemen deze een belangrijke plaats in, in de nieuwe showroom. Uiteraard hebben we hier ook weer een ontwerpstudio, zodat wij een compleet interieur op maat kunnen aanbieden.'' Jurgens laat met gepaste trots weten: ,,In 1992 begon Hestia in dit pand. De afgelopen zeventien jaar zaten we in het oude politiebureau, waar we een ontwerpbureau voor maatwerkmeubels en interieurontwerpen hebben opgezet.


In het grote hoekpand, heeft een complete verbouwing plaatsgevonden en het eindresultaat mag er wezen. In de fraai gestileerde winkel is er een ruime selectie aan moderne interieurproducten. ,,Naast het design van bekende merken als Arco, Artifort, en Pastoe zijn er ook meubelen, verlichting, servies en bestek van jonge Nederlandse ontwerpers.'' ,,Hier kunnen wij mensen vrijblijvend laten zien wat we kunnen doen met een interieur. Daarom is Jurgens ook blij, dat Hestia weer in het vertrouwde winkelpand is gevestigd. Door wisselende exposities zijn zowel op de begane grond als op de eerste verdieping prachtige voorbeelden te zien van kunst in het interieur.
Op dit moment exposeert Hestia schilderijen van Anneke van Kesteren en keramiek van Leni Venne.


Maar ook is er ruimte gereserveerd voor het ontwerpbureau van Hestia zelf, waar experts dagelijks bezig zijn om nieuwe en verfrissende interieurs te creëren.
,,Wij werken graag samen met jonge interieurarchitecten. Zij kunnen gebruik maken van onze faciliteiten, hun eigen projecten doen, maar ook ervaring opdoen door samen onze projecten uit te werken.'' Hierdoor kan Arno Jurgens zich meer concentreren op het geven van advies. Hestia heeft in de loop der jaren een team aan bouwers, loodgieters en schilders verzameld waar het bedrijf graag mee samenwerkt om complete verbouwingen te realiseren. ,,Wij zijn op zoek naar perfectie en willen voor onze klanten alles goed regelen en begeleiden. Dat ontzorgen is, wat wij fijn vinden om te doen.''

Kortom Hestia is een winkel voor liefhebbers van design. Wie dus op zoek is naar een meubel, een lamp, plannen wil maken om (een deel van) het huis opnieuw in te richten of denkt aan een verbouwing, breng dan eens een bezoek aan Hestia interieur en design.

Voor meer informatie: Hestia interieur en design, Berkhoutlaan 9, 2161 EL Lisse, T: 0252 418 399, W: www.hestiadesign.nl.