Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 1.100 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

10 oktober 2018

Notariskantoor Van de Oudeweetering


Verhuizing naar Warmonderweg / hoek Kempenaerstraat

Voor veel mensen is het een stap, om over de drempel van een notariskantoor te gaan. Maar zij hebben nog nooit een bezoek gebracht aan notariskantoor Van de Oudeweetering. Daar zetten Mr Linda van de Oudeweetering en haar collega's zich al jaren in om het beste resultaat voor u te bereiken. Of het nu gaat om familierecht, ondernemingsrecht of onroerend goed.

JOEP DERKSEN

Notaris zijn is een doel, waar Van de Oudeweetering zich al sinds haar vijftiende voor heeft ingezet. En in een wereld, die voorheen bepaald werd door mannen met grijze pakken, was dat niet altijd even gemakkelijk. Inmiddels heeft zij met haar team echter een uitermate goede naam opgebouwd en weten mensen, waar ze terecht kunnen voor het beste advies en uitstekende ondersteuning.

De groei van notariskantoor Van de Oudeweetering zorgt er voor, dat het kantoor gaat verhuizen naar een nog mooiere locatie. Echte Oegstgeestenaren kennen deze plek wel: Warmonderweg 24. Linda van de Oudeweetering: ,,Al heel lang zocht ik naar een nieuwe kantoorplek, waar mensen op de begane grond ontvangen kunnen worden. Toen dit pand voorbij kwam, dacht ik: 'Dit is 'm!' In dit pand kunnen we doorgaan met het delen van onze kennis, meedenken met de klant én zoeken naar oplossingen die past bij de persoon en de situatie.''

De verhuizing vindt op vrijdag 19 oktober plaats. Die dag blijft het kantoor overigens gewoon telefonisch bereikbaar, al heeft Linda van de Oudeweetering geen afspraken ingepland. Ze lacht: ,,Maar als er een noodgeval is, dan laat ik de verhuisdozen staan en kom langs om het te regelen!'' Maandag 22 oktober is het nieuwe pand volledig in bedrijf en het ziet er geweldig uit. Kom dan gerust langs voor een vrijblijvend gesprek. De notaris tipt: ,,Wie ooit een testament heeft gemaakt, denkt dat het geregeld is. Maar sinds enkele jaren heb je een nieuw testament nodig, om te voorkomen dat de fiscus alles komt opeisen.''

Meer informatie: Notariskantoor Van de Oudeweetering, Rhijngeesterstraatweg 40E (vanaf 22 oktober: Warmonderweg 24), Oegstgeest, T: 071 515 7150, W: www.notarisvdo.nl.