Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 1.100 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

04 oktober 2018

De Keukenhoek


Nieuw merk Nobilia en enorm scherpe prijzen

KATWIJK – De Keukenhoek heeft groot nieuws: nu kunnen consumenten ook het merk Nobilia Keukens hier bemachtigen! Nobilia is een echte aanvulling op het huidige assortiment van de Keukenhoek en leent zich dus ook uitstekend voor het vermaarde Mix & Match systeem.

Joep Derksen

Verkoper Jeroen Weij vertelt over Nobilia: ,,Dit zijn keukens, gemaakt in Duitsland. De combinatie van Duitse kwaliteit, heel gunstig in prijs en een korte levertijd maakt, dat deze keukens al heel snel populair zijn geworden.'' Als voorbeeld verwijst Weij naar de advertentie in dit blad: een complete
Nobilia-keuken is te krijgen voor slechts 3.839 euro, compleet met vaatwasser, keramisch koken, afzuigkap, combi-oven en koelkast! En nee; de hier genoemde prijs is geen drukfout! Weij: ,,Met Nobilia kunnen we altijd qua prijs concurreren en in elke offerte kunnen we de goedkoopste zijn.''

De Keukenhoek onderscheidt zich ook, waar het gaat om service en het plaatsen van de keukens. Weij, die het examen Designplanning voltooid heeft bij de Kwaliteit Garantie Groep: ,,We zorgen voor montage, maar ook andere taken regelen wij; of het nu stucwerk, elektriciteit of de aanleg van vloerverwarming in de keuken is. Wij kunnen voor u het aanspreekpunt zijn, waarbij u in korte tijd en zonder zorgen een compleet nieuwe keuken met toebehoren rijker bent.''

De Keukenhoek is speciaal geselecteerd door de Kwaliteit Garantie Groep als een van de winkels, waar je als klant de beste service, prijsstelling en vakmanschap krijgt. De hele maand oktober is een feestmaand bij De Keukenhoek en u raadt al, wie hier het voordeel bij heeft: u! Alle keukens van de merken Nobilia en Brigitte zijn deze maand namelijk met een korting van maar liefst 30% verkrijgbaar! En uiteraard kunt u hierbij ook mixen en matchen, zodat u zelf kunt kiezen welk merk apparatuur u in uw keuken wilt hebben. Kies uw keukenmerk, kies uw ladensysteem, kies uw uitvoering van werkblad en kies uw apparatenmerken!

De economie groeit als een dolle en veel mensen hebben hierdoor ook wat meer te besteden. Bij De Keukenhoek zijn ook keukens met een uitzonderlijke kwaliteit beschikbaar. Zo kun je voor slechts 11.363 euro de nieuwe eigenaar worden van een op maat gemaakt kookwalhalla, bestaande uit de mooiste onderdelen van allerlei verschillende topmerken. Een keuken met combi-oven en koffiecenter, vaatwasser, koeler en vriezer en inductie met afzuiging.

Is uw interesse gewekt? Wat doet u nog in uw stoel? Pak de auto of fiets en rij naar De Keukenhoek in het pand van Plug Meubelen en laat u informeren door Jeroen Weij.

Keukenhoek Katwijk, bij PLUG meubelen, Ambachtsweg 3, 2222 AH Katwijk, T: 088 044 5600, W: www.keukenhoek.nl.