Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 1.100 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

02 januari 2019

The Centre of Body & Mind


Het is tijd om aandacht te schenken aan jezelf

SASSENHEIM – Het nieuwe jaar is net begonnen en het is nu tijd om aandacht te schenken aan de meest belangrijke persoon in jouw leven: jijzelf! Begin dus met de 21 dagen challenge van The Centre of Body & Mind. Onder begeleiding van de ervaren Yoga-coach Jana leer je jouw eigen lichaam beter kennen met behulp van ademtechnieken.

Joep Derksen

We zijn allemaal druk bezig met allerlei dagelijkse beslommeringen; het werk, het huishouden, de (klein)kinderen. En soms denken we te weinig aan onszelf. We gaan maar door, terwijl het zo belangrijk is om je dagelijkse portie Yoga vitaminen te nemen. Door het uitvoeren van oefeningen tegen stress kun je eindelijk ontspannen en heb je een echt heerlijke nachtrust.

Jana: ,,Als je elke dag yoga beoefent, gaat je lichaam en geest wezenlijk veranderen. Je kunt ook thuis mediteren of aan ademtechnieken doen; omdat het werkt! Je wordt er rustig van en krijgt rust in je hoofd. Hierdoor heb je meer energie en verbetert jouw weerstand. En je wordt er blij van! We hoeven niet altijd naar een therapeut rennen; we hebben de genezing van ons lichaam en onze geest van zelf in huis. Jij bent degene, die jouw eigen gezondheid, blijdschap en weerstand kunt creëren.''

,,Yoga is allesbehalve zweverig. Het is veel meer aards. Je brengt mensen met de voeten op de grond'', informeert Jana. ,,Na drie weken, waarin je actief bent met de 21 dagen challenge, ben je je meer bewust van je lijf en wat je zelf kunt doen om te veranderen. Ik leer mensen, dat je iets kunt veranderen in je leven .door dat te doen wat goed is voor jou. De mensen zijn zich vaak niet bewust, dat ze iets kunnen doen, waardoor ze hun lijf kunnen voelen.''
Bij The Centre of Body & Mind kun je onder meer deelnemen aan Hot Yoga, Mindful en Yin Yoga, Ashtanga Yoga & Pilates. ,,Sinds kort hebben we er ook Tai chi bij, met een heel leuke leraar, die het vanuit zijn hart doet.'' Daarnaast is Jana ook heel enthousiast over ademyoga: ,,Daarmee creëer je rust in jouw lijf. Zodat je in alle hectiek de stilte kunt vinden. Ik doe het zelf al jaren en door ademyoga kan ik de rust doorgeven aan anderen. Dat is toch mooi!
De 21 dagen challenge begint op zondag 6 januari en kost slechts 45 euro (25 euro voor leden van The Centre of Body & Mind). Je hoeft niet elke dag naar The Centre of Body & Mind te gaan, maar kunt deze oefeningen ook thuis doen. En deze kunnen zo kort of lang duren, als je zelf wilt. Jana: ,,Het is afhankelijk van hoeveel tijd je hebt. Ook al is het maar vijf minuten; dat verandert je zelf-zijn al wezenlijk; omdat je even aan jezelf denkt. En even die rust neemt.'' Aanmelden kan via: info@centrebodymind.nl.

Voor meer informatie: The Centre of Body & Mind, Postkantoor, Hoofdstraat 197 A, 2171 BC Sassenheim, T: 0252 500 825, M: 06 1741 8768, E: info@centrebodymind.nl, W: www.centrebodymind.nl.