Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 1.100 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

03 april 2019

De ultieme veilige wegligging

Autobedrijf De Goede introduceert: Sistema-Gopren



Nieuw-Vennep – Eindelijk is het zo ver! Een ergernis van veel automobilisten kan nu definitief tot het verleden behoren. Autobedrijf De Goede heeft Sistema-Gopren toegevoegd aan het dienstenpakket. Dit is een uniek product, dat er voor zorgt dat de achterkant van je auto niet doorzakt of overhangt, maar ook dat de wegligging verbetert in alle situaties. Sistema-Gopren is persoonlijk getest en gekeurd door niemand minder dan Tim Coronel en heeft een goedkeuring van TÜV voor montage in heel Europa.



Door Joep Derksen



Niet iedereen rijdt in een grote Hummer. Maar we gaan binnenkort wel massaal met onze caravan en camper op vakantie. En dan weet je wat rotondes, bochten en drempels voor schade aan bijvoorbeeld de onderzijde kunnen aanrichten. Patrick Wijnen, eigenaar van Stability4cars en verantwoordelijk voor de verkoop in Nederland, heeft Autobedrijf De Goede als dealer aangesteld voor advisering en verkoop van Sistema-Gopren. Eigenaren Brigitte en Ruud de Goede staan helemaal achter deze innovatie, die tevens uitermate goed geschikt is voor invalidenauto's en bedrijfsauto's, die zwaarder worden belast.



Koplampen



Sistema-Gopren is gemaakt van het flexibele, maar stevige polyurethaan en wordt tussen de veren van de auto gezet. Met het geweldige resultaat dat auto's niet meer overhangen en de koplampen niet meer de lucht in schijnen bij belading of tijdens het rijden met de caravan. Het mooist is, dat Gopren vanaf slechts 139 euro heel gemakkelijk te plaatsen is.



Wijnen verzekert: ,,We geven ook een '14 dagen niet goed, geld terug' garantie. We willen namelijk 100% tevreden klanten. Ook zit er op Gopren drie jaar garantie of 100.000 kilometers.'' Gopren werkt ook goed bij de zogeheten boodschappenautootjes. Als deze zwaar beladen zijn; met boodschappen, of bijvoorbeeld een fietsdrager met elektrische fietsen, dan werkt het Gopren systeem fantastisch. En niet alleen dat; doordat de auto minder schommelt, gaat de Gopren in veel gevallen ook wagenziekte tegen!



Ruud de Goede tipt: ,,Gopren is ook handig voor mensen, die af en toe met een belading rijden, zoals een aanhanger. Gopren is een blijvende optie, die het comfort van de auto niet aantast en werkt als het moet werken.'' Dit unieke element is absoluut een waardevermeerdering voor de auto of camper. Of je nu een beginnend, of een ervaren vakantiechauffeur bent; je kunt echt niet zonder Gopren. Hiermee liggen de auto, caravan en camper veel stabieler op de weg en voorkom je, dat je een bocht mist in de Brennerpas.



Wie wil weten,  wat Gopren voor zijn of haar auto kan betekenen, kan zaterdagochtend 13 april tussen 9 en 12 uur langs komen bij Autobedrijf De Goede. Dan staan Ruud, Brigitte en Patrick klaar voor gratis en vrijblijvend advies. ,,We willen mensen de overgang laten maken van veilig autorijden naar bewust veilig autorijden.''



Automatenbakken spoelen



Deze open dag is ook een geschikt moment om kennis te maken met de nieuwe machine bij Autobedrijf De Goede om automatenbakken te spoelen, speciaal geschikt voor auto's die als automaat rondrijden. Ruud: ,,Een automatische versnellingsbak kun je niet aftappen. Deze machine pompt de olie rond; haalt de oude olie er uit en doet er weer nieuwe olie in. Het is vergelijkbaar met een bloedtransfusie. Je voorkomt zo problemen met de automaat en preventie zorgt voor een langere levensduur. Dat is een win-win situatie: je kunt langer genieten van je versnellingsbak en je voorkomt hierdoor veel kosten.



Voor meer informatie: Autobedrijf De Goede, Lireweg 34, 2153 PH Nieuw-Vennep, T: 0252 688 821, M: 06 5320 3249, E: info@autobedrijfdegoede.nl, W: www.autobedrijfdegoede.nl.