Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 1.100 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

22 oktober 2019

Klein en heel fijn

Zeeman

AMSTELVEEN – Wist je, dat de Zeeman aan de Van der Hooplaan de allerkleinste vestiging van Nederland is? Maar ook de allerfijnste, lacht manager Raihana Bouali hartelijk.

JOEP DERKSEN

Zeeman is een familiebedrijf, met meer dan 1.300 winkels in zeven landen van Europa. Hier komen de mensen al tientallen jaren voor ondergoed, sokken, huishoudtextiel en basic T-shirts. Natuurlijk staat Zeeman bekend om haar lage prijzen en goede kwaliteit van de artikelen. Maar daarnaast geeft het bedrijf ook om het milieu en daar wordt bij de productie altijd rekening mee gehouden, verzekert Bouali.

Sinds vier weken geeft Bouali leiding aan deze Zeeman. ,,Je moet creatief zijn om jouw spullen op een leuke manier te presenteren. Dit is een heel fijne buurtwinkel en we hebben een goede band met de klanten en overige winkeliers. De winkel is hier natuurlijk al tientallen jaren en ik nog maar kort, maar ik voelde me gelijk op mijn gemak!’’

Populair bij de Zeeman is de ‘Deze Week Bak’: daar zitten iedere week weer andere fantastische aanbiedingen in. En Zeeman loopt voorop met de trends, want nu al zijn hier bijvoorbeeld prachtige Halloweenproducten te vinden.

Wist je, dat Zeeman twee prijzen heeft gewonnen als Beste Winkelketen van Nederland?! Voor de categorieën Babykleding en Kinderkleding. Het wordt tijd om bij de Zeeman naar binnen te gaan!

Voor meer informatie: Zeeman, Van der Hooplaan 111 Amstelveen, T: 088 007 0311, W: www.zeeman.com.