Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 1.100 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

22 oktober 2019

Italiaanse passie

AMSTELVEEN – Iedereen die over de Van der Hooplaan rijdt, is het vast al eens opgevallen; Lunchroom Italy, een prachtig pittoresk koffiehuis, waar ’s ochtends vroeg al mensen genieten van een heerlijkheidje.

JOEP DERKSEN

Lunchroom Italy wordt geleid door Denise; samen met haar ouders Gino en José en haar enthousiaste collega’s staat ze iedere dag met een warme lach klaar voor al haar gasten. ,,Het is fijn, om met de mensen in gesprek te gaan. We bestaan al tien jaar en zien natuurlijk veel dezelfde gezichten, maar iedere dag komen er ook weer nieuwe gezichten bij.’’

Denise heeft een Nederlandse moeder en Italiaanse vader, die iedere ochtend al om 06:00 uur de lunchroom aan het voorbereiden is voor de opening. Bijzonder aan deze lunchroom is, dat veel van de producten speciaal uit Italië worden gehaald, of – uiteraard volgens Italiaans recept – zelf gemaakt worden. Zoals de eigengemaakte pesto, maar ook de Tiramisu en tonijnsalade ontstaan allemaal door het werk van Denise en haar ouders.

Vanaf half acht ’s ochtends komen mensen al binnen voor bijvoorbeeld een kopje koffie of een Nederlands broodje uitsmijter-kaas. Het zijn niet alleen buurtbewoners, maar ook Engelsen, Japanners en Italianen. Met name de Italianen zijn kritisch, lacht Denise spontaan. ,,Zij gaan er van uit, dat hun bestelling ook Italiaans smaakt.’’ Nog nooit werd iemand teleurgesteld.
Lunchroom Italy verzorgt ook de catering bij bedrijven en instellingen.

Lunchroom Italy, Van der Hooplaan 231A, 1185 GC Amstelveen, T: 020 640 3920, W: www.lunchroomitaly.nl