Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 1.100 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

29 mei 2007

Parc du Soleil en Eeterij de Beleving

Lekker eten voor goede prijzen en met volop vertier voor de kinderen


NOORDWIJK – Op 28 april was de officiële opening van Parc du Soleil met de volledig gerenoveerde Eeterij de Beleving. Na een periode van vijf maanden keihard werken om het park (onderdeel van Topparken) compleet te restylen, staat gastvrouw Jacqueline van Hoorn klaar voor haar gasten. Met een nieuwe buitenspeeltuin, indoorspeeltuin, receptie en een compleet nieuw aangelegde tuin voldoet Parc du Soleil helemaal aan de wensen van de kritische vakantievierende consument.

door Joep Derksen

Gerlinda Verspaget, hoofd van alle receptionistes van Topparken, vertelt over het park zelf: “Een volledige upgrading heeft plaatsgevonden en Parc du Soleil heeft een superkindvriendelijke camping voor de jeugd van elke leeftijd. In het hoogseizoen zorgt het recreatieteam voor allerlei activiteiten en gedurende de hele periode dat het park open is, van 15 maart tot 31 oktober, is het binnenzwembad beschikbaar voor de gasten.”

Ze vervolgt: “Ook de horeca is compleet vernieuwd en een schitterend grand café is verschenen met daaraan vast de indoor speeltuin, waar de kinderen helemaal hun gang kunnen gaan in de ballenbak, met de glijbanen of op de springkussens. Dit restaurant en de speeltuin is voor iedereen geopend, ook dagjesmensen of personen die gewoon even langs komen fietsen.” Van Hoorn vult aan: “En dat voor zeer redelijke prijzen. Sterker nog, de prijzen zijn erg laag als je ze vergelijkt met de rest van Noordwijk!”

Wanneer je binnenkomt in het grand café, staat je inderdaad een complete en positieve verrassing te wachten. De ontwerper Dax van Zuilen heeft gezorgd voor een Engels grand café, met een nostalgische inslag, maar ook moderne lounge banken die bij de open haard geplaatst zijn. Afbeeldingen van Mohandas Gandhi en Henry Ford kijken de gasten goedkeurend aan.

Direct naast het grand café ligt het binnenzwembad, dat alleen voor de campinggasten toegankelijk is. Maar het is ook een genot om, al genietend van een van de 20 verschillende hoofdgerechten, te kijken naar in het water spelende mensen. Van Hoorn: “Bij ons kun je voor allerlei variaties qua eten terecht en kun je een compleet hoofdgerecht krijgen voor maar € 8,75 in een sfeervolle ambiance! De naam ‘Eeterij de Beleving’ is niet zomaar gekozen, want eten bij ons is een echte beleving! Zo hebben we bijvoorbeeld de Italiaanse beleving en de pittige beleving. Een van de aanraders is ook de ‘Surf en turf’; heerlijke ossenhaaspuntjes met gamba’s. Uiteraard hebben we ook speciale gerechten voor de jongere gasten met kindermenuutjes en kidboxen.”

Binnen zijn 70 zitplaatsen en op het terras kunnen maar liefst 80 mensen zich laten verwennen. Vanaf dat terras is ook een uitstekend zicht op de volledig nieuwe speeltuin met felle kleuren, waarin jonge en oudere kinderen uren kunnen spelen. En zo kunnen de ouders zelf ook even rustig genieten van het eten en drinken…

Parc du Soleil en Eeterij de Beleving
Kraaierslaan 7
2204 AN Noordwijk
T: 0252 370 410
T: 0252 374 225 (receptie: voor reserveringen)
W: www.topparken.nl