Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 1.100 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

12 juli 2007

Cheque voor Unicef

VOORHOUT – De mensen die P.J. IJsselmuiden & Zonen een warm hart toedragen hebben ervoor gezorgd dat Unicef 1.200 euro heeft ontvangen. Op 3 juli vond de symbolische overhandiging plaats in het bijzijn van mevrouw Schelberg, ambassadrice Unicef-Bollenstreek, en de voorzitter van Unicef-Bollenstreek, mevrouw Hilverda – van Leeuwen.

Voor de officiële opening op 26 april hadden Ries en Joost IJsselmuiden hun relaties gevraagd om geld in plaats van een bloemetje te geven, zodat dit aan het goede doel gegeven kon worden. Aan dit verzoek is massaal gehoor gegeven. Joost: “Een aantal mensen heeft bedragen gestort die ze absoluut niet in bossen bloemen hadden overhandigd!”

Ries is ook blij met het eindresultaat: “Unicef spant zich al vele tientallen jaren in voor de rechten van kinderen. Hun motto is niet voor niets: Unicef: kinderen eerst! Ik hoop dat meer bedrijven dit initiatief zullen oppikken en bij feestelijkheden vragen om donaties voor goede doelen in plaats van bloemen.”