Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 1.100 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

29 mei 2007

SlenderYou Salon: Soepel lichaam door fitness met FAME®-toestellen

NOORDWIJK – De SlenderYou Salon is al sinds 2004 het adres om je lichaam te versterken en te versoepelen; op een relaxte manier te fitnessen dus. Eigenaren Sylvia Korsuize en Frieda Fokker stellen: ‘We zijn ons er allemaal van bewust dat een gezond lichaam van groot belang is, maar het valt niet altijd mee om voldoende lichaamsbeweging en een gezond eetpatroon in onze drukke levens in te passen. Bovendien wordt het streven naar een gezond leven voor sommigen van ons beperkt door medische klachten.’

‘SlenderYou heeft nu ook de unieke gemotoriseerde FAME® toestellen, waarmee de spieren worden versoepeld en versterkt, zonder dat ze extreem belast worden. Vergelijk het maar met onderwater fitness: je doet van alles, maar voelt de zwaartekracht niet’, legt Korsuize uit.

Mensen die de SlenderYou nog nooit bezocht hebben, nodigt Korsuize van harte uit om langs te komen: ‘Met name mensen die last hebben van rugpijn of reuma, waaronder artrose, artritis en fibromyalgie hebben profijt van het slenderen onder permanente begeleiding. Kom kijken, probeer het eens uit en merk wat hoe plezierig het voor je lichaam is!

De openingstijden zijn van maandag t/m donderdag: 09:00 – 14:30 uur en 18:00 – 22:00 uur, vrijdag 09:00 – 14:30 uur en zaterdag 09:00 – 13:00 uur.

Voor meer informatie:
SlenderYou Salon
Schiestraat 38
2201 AS Noordwijk
T: 071 361 3601