Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 1.100 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

07 november 2007

Xtra Fruits verkoopt groenten en aardappelen

SASSENHEIM – Vanaf woensdag 14 november kan het winkelend publiek kennis maken met een nieuwe mobiele standplaats op de Kerkstraat, midden in het centrum. Deze standplaats is van het bedrijf Xtra Fruits en ze verkopen op die dag van 08:00 uur – 17:00 uur een brede selectie aan groenten en aardappelen.

Eigenaar Jeroen Haasbroek (25) heeft er zin in om in Sassenheim van start te gaan. “Het bedrijf is opgericht op 1 september van dit jaar en ik sta al op standplaatsen in Wassenaar (zaterdag) en Katwijk (maandag). Met de derde locatie waar Xtra Fruits staat, zit je aan het maximum wat je aankan, want de andere dagen heb ik nodig om inkopen te doen, de administratie af te handelen en te leveren aan de horeca en restaurants.”

Waarom verkoopt het bedrijf wel groenten maar geen fruit? “Dit heb ik zo afgesproken met de collega-ondernemer die al op de Kerkstraat staat. Hij verkoopt fruit en in het kader van leven en laten leven verkoop ik dus alleen maar groenten en aardappelen.” Hoe onderscheidt zijn bedrijf zich van anderen? “We bieden lage prijzen voor een goede kwaliteit, gecombineerd met een perfecte klantvriendelijkheid. We hebben een breed assortiment aan groenten en aardappelen, maar blijven de Hollandse producten zoals snijbonen en sperciebonen de hele winter aanhouden. Speciaal op de openingsdag kunnen de klanten gebruik maken van unieke aanbiedingen. De witlof kost dan maar een euro per kilo!”