Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 1.100 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

07 maart 2008

Spierings Herenmode, droom die in vervulling gaat voor lange man

HILLEGOM – Spierings Herenmode is dé zaak voor maatwerk, lengtematen en heel grote maten. “De prijs voor dit maatwerk zetten we heel scherp in op 379 euro”, zo laat Pieter van den Berg, directeur van het familiebedrijf Herenmodehuis Schulte, weten. Een maatpak dat in ons eigen atelier gemaakt wordt zorgt voor comfort en is aangepast aan je eigen lichaam en wensen.”

In de zaak zelf is een ruim aanbod te zien van honderden hemden, truien, broeken, colberts, die door de lange man gedragen kunnen worden. Mede-eigenaar Pim van den Berg: “Van heinde en verre komen de mensen naar Spierings Herenmode voor de lengtematen, want mensen uit Brabant, Rotterdam of Amsterdam rijden liever een half uurtje langer om goed te slagen, dan dat ze winkel in, winkel uit moeten om één goede broek met een geschikte lengtemaat te vinden.”

Vol overgave vervolgt hij: “We hebben de grootste collectie in mouwlengte 7 van heel Nederland; je kunt hier voor goede kleren probleemloos slagen tot een lengte van 2.10 meter. Maar ook wanneer iemand langer is, levert dat ook geen problemen op, dankzij de maatpakken, colberts, broeken en overhemden op maat, met extra lange stropdassen, die ons atelier kan maken. Ook verkopen we schoenen in heel grote maten, vanaf maat 48. De meeste schoenenwinkels stoppen bij maat 46.”

Vlakbij ligt een eigen atelier met twee meesterkleermakers, die ervoor zorgen dat de klanten perfecte maatpakken kunnen krijgen vanaf slechts 379 euro. Je kunt dan bijvoorbeeld zelf de voering bepalen, of je een of twee rijen knopen wilt hebben, maar ook je eigen naam in het pak laten zetten. Steeds meer mannen maken er gebruik van om niet alleen hun pakken, maar ook hun overhemden op maat te laten maken, zodat ze een perfecte boordmaat en mouwlengte hebben.”

Nogmaals Pim van den Berg: “Een van de meest populaire producten van dit moment zijn de overhemden met logo van v. Santen & v. Santen. We voeren dit product nu een jaar en het is helemaal een hype. Zeker sinds bekende Nederlanders als Albert Verlinde het dragen.”
Spierings Herenmode, Hoofdstraat 178, 2182 ER Hillegom, T: 0252 515 119