Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 1.100 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

03 september 2008

Uniek in Lisse

Smaakhuis

LISSE – Mensen die op zoek zijn naar een écht bijzondere winkel, zouden eens een keer binnen moeten lopen bij het Smaakhuis aan de Kanaalstraat 80: schuin tegenover de uitgang van ’t Blokhuis. Manager Ingmar Brom heeft deze winkel vorig jaar opgezet met een geheel nieuwe filosofie: goede kwaliteitsproducten tegen faire prijzen. Of het nu gaat om noten, olijfolie, kerstpakketten of originele cadeauartikelen.

Waar vind je bijvoorbeeld een theeboeket, gestileerde serviezen, leuke olijfschaaltjes in combinatie met meer dan 50 verschillende theesoorten, enkele dozijnen soorten noten en olijfolie uit de beste Italiaanse en Spaanse olijfboomgaarden? Brom: ‘Voor Lisse zijn we uniek. Onze basis is het nootgebeuren en de olijfolie, maar daarnaast zijn we ook een cadeauwinkel waar je heel iets anders kunt vinden dan een bosje bloemen. We zijn ons constant aan het vernieuwen, gebaseerd op wat de klant wil.’

Hij geeft een voorbeeld: ‘Dit jaar verzorgen we voor de tweede keer kerstpakketten voor de detailhandel en de consument. Vorig jaar hebben we honderden kerstpakketten verzorgd met een uitgebreid assortiment, ook in non-food artikelen. U kunt uw kerstpakketten bestellen door onze winkel te bezoeken of via:
info@smaakhuis.nl.’

Het Smaakhuis heeft tevens de eerste roséport ter wereld alsmede de populaire Goji-berries uit China, die boordevol anti-oxidanten zitten. Maar ook de Terra Persona olijfolie (van de familie Persoon) en in het najaar is wijn van ditzelfde merk hier te verkrijgen. Bekijk anders merken als Cole & Mason, Herbs ’n Spices, Stonewall Kitchen of Revolution Tea.
Voor meer informatie: Smaakhuis, Kanaalstraat 80, 2161 JN Lisse, T: 0252 757 001, W: www.smaakhuis.nl.