Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 1.100 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

03 september 2008

Verhuur van winterbanden

Bandeko Autoservice

LISSE – “De monteurs van Bandeko Autoservice bepalen de tevredenheid en het vertrouwen van de klant. Daarom zijn wij het eerlijkste autobedrijf: onze medewerkers werken niet op provisie, zoals bij andere partijen en adviseren de klanten dan ook op de enige goede wijze: eerlijk.” Mede-eigenaar Rien de Bruijn laat er geen misverstand over bestaan: de klant staat voorop.

Van oorsprong was Bandeko Autoservice een autobandenbedrijf van het merk Goodyear, maar al jaren zijn de medewerkers volledig ingesteld op het onderhouden van alle merken auto’s. Als universele garage zijn ze allround ingesteld met specialisaties op zaken als APK, velgen, onderhoud en autobanden. De Bruijn: “In de moderne auto’s zit steeds meer elektronica en dankzij onze goede diagnoseapparatuur, en de expertise om hiermee om te gaan, gaat uw auto langer mee.”

Ook op andere gebieden onderscheidt Bandeko Autoservice zich: “We verhuren winterbanden in de maanden van oktober tot april. Het is voor automobilisten namelijk verplicht om met winterbanden te rijden in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. Wij zorgen ervoor dat je geen 1.000 euro aan banden hoeft uit te geven om van een wintersportvakantie te genieten. Voor circa 150 euro, inclusief installatie en sneeuwkettingen, kunnen onze winterbanden voor een maand gehuurd worden.”


Voor meer informatie: Bandeko Autoservice, Vennestraat 35-37, 2161 LE Lisse, T: 0252 419 301, W: www.bandeko.nl.