Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 1.100 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

22 oktober 2019

Zoveel meer dan een slager


Zoveel meer dan een slager


AMSTELVEEN – Keurslagerij Fred van Ingen zorgt al dertig jaar voor de heerlijkste maaltijdgerechten op de Van der Hooplaan. Op vrijdag 4 en zaterdag 5 oktober wordt het 25-jarig bestaan gevierd van het Keurslager kwaliteitskeurmerk. De klanten zullen het merken; zij krijgen dan een cadeautje van keurslager Fred.


JOEP DERKSEN


De kookprogramma’s op de televisie zorgen voor een ware hype in het herfst- en winterbarbecuen. Steeds meer mensen komen er achter, dat een goede BBQ zoveel meer kan zijn dan alleen een hamburger en een satéstokje. Wat de mogelijkheden zijn; dat kun je zien op vrijdag 4 oktober. Het hele BBQ-team van Keurslagerij Fred van Ingen toont dan, hoe je grotere stukken vleesmiddelen kunt klaarmaken en hoe je jouw familie kunt verrassen met een mooi buffet.


Die dag én de volgende dag krijgen de eerste 600 klanten een cadeau van de keurslager: ,,Onze bekroonde rookworst’’, verklapt Fred van Ingen, die samen met zijn steun en toeverlaat Marga en het kwaliteitsteam van medewerkers al dertig jaar de klanten met een brede glimlach verwelkomt in de zaak.


Een paar jaar geleden introduceerde Fred de broodjes en deze zijn een doorslaand succes, met als echte topper het broodje filet – mét een ei erbij! ,,We zijn niet van de opgedirkte, maar beleggen onze broodjes met onze eigen producten. Mijn persoonlijke aanrader is het broodje pastrami.’’


Voor meer informatie

Keurslagerij Fred van Ingen, Van der Hooplaan 113 Amstelveen, T 020 641 2188: , W: www.vaningen.keurslager.nl