Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 1.100 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

11 oktober 2006

Ruud Slot Herenmode verbouwd

Lisse - Al meer dan 25 jaar is Ruud Slot Herenmode gevestigd aan de Kanaalstraat 33. Zo’n 2½ jaar geleden hebben Ruud en zijn vrouw Vemia besloten de zaak over te dragen aan de firma Schulte uit Hillegom en ze hebben er geen moment spijt van gehad. Onlangs is de zaak verbouwd en ‘dat hebben ze zeer goed gedaan’, vertelt Ruud Slot enthousiast.

‘De winkel is nu strak ingericht, overzichtelijk en ruim en de collectie komt nu erg goed tot zijn recht. Voor klanten is het heel prettig om hier te winkelen.’ Dat was overigens toch al nooit een probleem, want Ruud kent veel van zijn klanten bij naam. Hij doet dit vak dan ook al 42 jaar: ‘Ik ken mijn klanten en hun maten en juist die persoonlijke service is onze kracht, gecombineerd met onze vakkennis.’

Als ervaren modeman weet Ruud ook te vertellen wat de modetrends van komend jaar zijn: ‘Veel casual colberts, maar ook mooie en chique kostuums. De broeken worden steeds meer in katoen en corduroy gedragen en we verkopen tegenwoordig veel vesten en mooie pull-overs. En laten we niet de leren jacks vergeten: die doen het ook heel goed! Double-brested kostuums zijn helemaal weg en de twee-knoops modellen zijn in. Maar’, relativeert Ruud, ‘alles wat uit is, komt over een paar jaar weer terug.’

Met een eigen atelier en twee voltijds kleermakers maakt Ruud Slot Herenmode ook pakken op maat. Als klapstuk heeft de kwaliteitszaak ook een speciale aanbieding: bij aankoop van twee kostuums en een overhemd krijgt de klant een DVD-speler ter waarde van 199 euro gratis.