Pierre Chocolaterie: ‘Gevaarlijk lekkere bonbons'
Mede-eigenaar Piet van Soest vertelt: ‘We hebben in totaal 65 soorten bonbons en veel holfiguren van chocola. Daarnaast liggen sinds 26 oktober ook de chocoladeletters bij ons in de winkel. En liefhebbers van marsepein en borstplaat komen hier ook aan hun trekken!’
Een heel bijzonder product wil Piet wel adviseren aan de mensen die nog nooit in hun winkel zijn geweest: ‘Probeer eens de steenkooltjes. Dat zijn bonbons van butterscotch karamel met hele hazelnoot. Net als alle andere bonbons is ook deze creatie door ons zelf bedacht. Nergens anders vind je ze zo lekker en speciaal!’
Overigens waarschuwt Piet de potentiële bezoekers wel, met een knipoog uiteraard: ‘Het is gevaarlijk om bij ons een keer iets te kopen, want je blijft terugkomen omdat je meer wilt hebben. Alles wat we verkopen, maken we zelf. Regelmatig hoor ik van klanten: ‘Je hebt nog gelijk ook: ik wil geen andere bonbons en chocola meer!’
Speciaal voor mensen die het maken van bonbons willen leren, organiseert Pierre Chocolaterie speciale workshops. ‘Deze workshops zijn gewoon om gezellig met vrienden, familie of collega’s creatief bezig te zijn, of om meer te weten te komen over het product chocola. Of simpelweg omdat je op zoek was naar een origineel cadeau voor een dierbare.’ Vanwege de grote belangstelling zullen er vanaf januari wekelijkse workshops plaatsvinden, die door groepen mensen kunnen worden bezocht. Voor meer informatie: www.chocolateriepierre.nl.
0 Comments:
Een reactie posten
<< Home