Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 1.100 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

11 november 2006

Claus Hotel en Eventcenter: ‘Lekker uit je dak gaan en een heerlijke avond hebben’

Hoofddorp – Claus Event Center vierde afgelopen zaterdag het feit dat de broers Leo en Rick Claus 15-jarig geleden de vestiging in Hoofddorp openden. In de afgelopen jaren hebben vele duizenden bezoekers genoten van een heerlijke avond. Claus biedt een omvangrijk party- en evenementencentrum met diverse restaurants, thematisch ingerichte zalen en bowlingbanen.

Marketing Manager Maikel van Dijk legt uit wat mensen kunnen verwachten als ze naar het evenementencentrum komen: ‘Onze gasten geven we een avondje uit van A tot Z. De mensen komen binnen en krijgen een glas bubbels, zoals champagne. Eerst wordt er een uurtje gebowld op de bowlingbaan en daarna kan er lekker gegeten worden in bistro DT of het Salsa Storehouse.’

In het Salsa Storehouse kan de lekkere Latin American sfeer geproefd worden, door de smaakvolle inrichting, de muziek en het heerlijke eten. Zo kunnen de gasten genieten van hotplate grill menu’s; een soort van steengrillen. Iedere vrijdag- en zaterdagavond is in het Salsa Storehouse een DJ aanwezig die lekkere harde opzwepende muziek draait, waar de gasten heerlijk op dansen. Op een bepaald moment is het ‘Karaoke-tijd’, en dat draagt alleen maar bij aan de jolige, gezellige avond. Maikel vult aan: ‘Meestal komen mensen in groepen van zes personen of meer naar het Salsa Storehouse. Zo komen sportteams, maar ook groepen collega’s hier heel graag. Ze weten dat hier een goede stemming heerst. Het is niet zomaar gezellig, maar er hangt een speciale sfeer waarin iedereen uit zijn of haar dak gaat.’ Ook het Cosmic Bowlen, met spectaculaire rook- en lichteffecten tijdens het spelen, draagt bij aan de speciale atmosfeer en geven het spel een extra dimensie.

Voor een iets romantischer etentje, zakelijk diner of gezellige familiefeestjes gaan de bezoekers graag naar de bistro DT. In dit gastvrije, authentiek ingerichte boerderijrestaurant kan iedereen aan tafel schuiven om à la carte mee te eten. Niet alleen heerlijke seizoensgerechten, maar ook lekkere spareribs en eten uit Portugal, het Midden-Oosten of Amerika; de beroemde Texas BBQ Skewer. Speciaal voor de kinderen is er ook een hele kelder vol speelgoed, met video’s, treintjes en lego.

DT biedt plaats aan 180 personen, dus uiteraard kunnen ook groepen mensen komen naar deze Zuid-Amerikaans ingerichte bistro. Wanneer je er zit, zie je van alles en nog wat: gek gekleurde lampjes, teksten op de muur, allerlei soorten flessen langs de wand; ook dit soort dingen dragen bij aan de sfeer.

Voor mensen die lang hebben moeten reizen, om bijvoorbeeld bij een familiefeest te zijn, biedt Claus ook een combinatie aan van een avondje uit met overnachting in het viersterren Courtyard by Marriotthotel. Maikel: ‘Voor een redelijk speciaal tarief kun je ’s avonds echt genieten, ga je dan heerlijk slapen en kun je de volgende dag nuchter naar huis.’ Over een ding wil Maikel geen misverstand laten bestaan: ‘Natuurlijk kun je hier naar toe komen om allen te gaan bowlen of te gaan eten. Ook als iemand gewoon een borreltje wil pakken, is hij of zij van harte welkom!’ Naast het Salsa Storehouse en de Bistro DT biedt Claus ook andere activiteiten aan, zoals de Adventurers Club, The Ballroom, 50’s Cafetaria, het Fun Station, Paparazzi café, Spiegelsalon ‘La Frivolité’ en The Greenhouse. Voor meer informatie:
www.claus.nl.