Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 1.100 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

11 november 2006

Scala: Steakhouse met houtskool grill

Nieuw Vennep – Steakhouse Scala was het voormalige Argentijns restaurant El Toro en heeft twee jaar geleden een grote verbouwing ondergaan. De beheerders, Camilla en Suzan: ‘We zijn met onze tijd meegegaan en hebben nu een modern-klassiek restaurant met een mooi interieur. Gasten kunnen genieten van de open haard, het verwarmde terras en het glas-in-lood plafond. De leren stoelen en de mooie koperen bar ronden het geheel af.’

Scala heeft een rustige, warme en gezellige sfeer en is zeer geschikt voor bruiloften, feesten, lunches en vergaderingen. Camilla is de kok en zij houdt van haar vak. ‘Als mensen komen, heb ik het liefst dat ze genieten van het eten en lang blijven zitten. Bij ons is het niet zo van ‘eten op en wegwezen’. Welnee: blijf lekker met je vrienden of je partner zitten praten en geniet van de tijd dat je buiten je huis aan het eten bent.’

Als enige restaurant in de hele regio, worden alle vlees- en visgerechten bereid op de houtskoolgrill. Maar daarnaast heeft Scala ook vegetarische gerechten: stoofschotel, gevulde aubergines en courgettes, appeltaart, speciaal gekruide rijst met groenten, maïskolven en gepofte aardappels met een speciale saus. Suzan: ‘We maken het eten met liefde klaar voor de gasten: met een goede kwaliteit vlees en vis voor een lage prijs en ongedwongen sfeer zorgen we ervoor dat mensen zich thuis voelen. Ons daggerecht kost 12,50 euro en we hebben ook een spotgoedkoop driegangenmenu voor 19,75 euro.’

Ze vervolgt: ‘Dankzij de open keuken kunnen mensen kijken hoe de gerechten klaar gemaakt worden. Daarnaast mogen kinderen voor het nagerecht hun eigen ijs maken en dan wordt er nogal eens opgeschept, hoor! En voor mensen die nog nooit bij ons geweest zijn: probeer eens de gesauteerde eendenborst met frambozensaus: dat is een lust voor de maag!’

Scala heeft een afhaalservice en via
www.restaurantscala.nl kunnen mensen ook bestellen en reserveren.