Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 1.100 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

29 mei 2007

Springen voor hospice tijdens tweede Luchtkussen Festival

VOORHOUT – Na het overweldigende succes van het Luchtkussen Festival vorig jaar, hebben de Teylingen Ondernemers Vereniging afdeling Voorhout en de Stichting Promotie Herenstraat de handen ineen geslagen. Op zondag 3 juni, tussen 13:00 en 18:00 uur, staan weer zo’n 22 springkussens in de Herenstraat.

door Joep Derksen

In het kader van het 60-jarig bestaan organiseerde de Oranje Vereniging Voorhout in 2006 de eerste editie en ook dit jaar zal de OVV hand- en spandiensten verrichten. De TOV-Voorhout en SPH regelen dit jaar de opzet van het grootste luchtkussenfestival in Nederland.

Ook de Rotary-Voorhout werkt mee aan dit feestelijke gebeuren en zorgt ervoor dat een deel van de opbrengsten van de dag geschonken worden aan het Hospice, een thuis voor ongeneeslijk zieke mensen, die daar hun laatste dagen, weken of wellicht maanden van hun leven kunnen doorbrengen. Deze mensen worden begeleid door professionele zorgverleners en vrijwilligers. Het Hospice wordt op dit moment gebouwd en zal naar verwachting in 2008 haar deuren openen.

Kidsplein

Met het ceremonieel opblazen van een luchtkussen gingen op donderdag 29 maart de voorbereidingen voor het festival op 3 juni officieel van start. Jos Hoek van TOV-Voorhout vertelt: ‘Voor slechts drie euro kunnen de kinderen de hele dag springen op allerlei verschillende luchtkussens. Daarnaast komt er weer een kidsplein bij de Plus-supermarkt. Vorig jaar mochten we vele bezoekers verwelkomen en dit jaar verwachten we een nog grotere toestroom.’

Hij vervolgt: ‘We hebben de handen ineengeslagen om het Springkussen Festival opnieuw te laten plaatsvinden en dat gaat lukken. Voor het plezier van alle bezoekers hebben we de entreeprijs laag gehouden, maar om financieel rond te komen zijn we nog wel op zoek naar extra sponsors die hun naam aan dit evenement willen verbinden.’

1 Comments:

At 11:56 p.m., Blogger Unknown said...

Foto's van het springkussenfestijn kunt U zien op www.oranjeverenigingvoorhout.nl

 

Een reactie posten

<< Home