Van der Hulst Catering & Kookstudio: Kookstudio naast catering: conceptencombinatie werkt
Van der Hulst verzorgt niet alleen diners tot 200 mensen of recepties voor 1.000 personen, maar ook draait dit bedrijf de hand niet om voor het prepareren van 50 hapjes. ‘Dat is ook onze kracht’, legt eigenaar Paul van der Hulst uit: ‘Wij zeggen geen nee tegen de kleine hapjes en ook niet tegen de grotere partijen.’
De Kookstudio, die in 2006 van start is gegaan, verloopt boven verwachting goed. ‘De mensen raken aan het concept gewend: in een ontspannen en informele sfeer volgen de gasten de verrichtingen van de keukenbrigade en nemen letterlijk een kijkje in de keuken. Ook kan onder begeleiding van een professional de kunst van het koken worden bijgebracht tijdens een avondje dineren.’
‘Op cateringgebied doen we alles: we komen bij de mensen thuis, zorgen voor een buffetje en eventueel de drank, maar kunnen ook de bediening regelen. We worden juist ingezet voor recepties, bruiloften, bedrijfsopeningen, personeelsavonden, maar ook voor barbecues,’ vertelt Van der Hulst. ‘Ook verzorgen we regelmatige leveringen van hapjes aan onze alsmaar uitbreidende vaste klantenkring.’
Van der Hulst kookt allerlei soorten gerechten: of het nu Italiaans, Spaans, Mexicaans of Nederlands is. ‘De hapjesbuffetten worden mooi opgemaakt en keurig gepresenteerd. We zorgen voor de borden, het bestek, een tapje, drankjes en het personeel en na afloop ruimen we alles af. De mensen hoeven zelf niets meer te doen en kunnen van hun eigen feest genieten.’
Voor meer informatie:
Van der Hulst Catering & Kookstudio
Heereweg 206
2161 BP Lisse
T: 0252 416 465
E: info@vanderhulstcatering.nl
W: www.vanderhulstcatering.nl
0 Comments:
Een reactie posten
<< Home