Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 1.100 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

12 juli 2007

Jody Bernal laat Voorhout swingen

VOORHOUT – Zo’n 300 jongeren van 16 jaar en (veel) ouder bezochten @Hok op zaterdagavond 7 juli voor het Midsummer Carnaval. De gelukkigen die een kaartje hadden bemachtigd kregen een ware feestavond voorgeschoteld met optredens van DJ Daniël, Pretband de Mexicano’s, Caribische danseressen, een Braziliaanse percussieband en niemand minder dan Jody Bernal. Hij had in 2000 een kei van een hit met “Que si, que no”, die niet minder dan 15 weken op de eerste plaats van de hitlijsten stond.

Bij binnenkomst kregen de bezoekers een hawaiislinger omgehangen, om de midsummercarnavalsfeer nog meer te stimuleren. En het werkte, want al snel vlogen de wulpse blikken over en weer tussen verschillende dansende mensen. Na de vooracts zat de sfeer er al goed in en DJ Daniël zweepte het publiek op naar het absolute hoogtepunt van de avond: Jody Bernal.

Dat hij nog altijd mateloos populair is, bleek wel uit het feit dat het publiek zich verdrong voor het podium om maar zo dicht mogelijk bij de 23-jarige zanger te zijn. En al bij het tweede nummer dat Bernal zong, vloog een beha op het podium. Gezien het succes van de avond, wordt in 2008 absoluut weer een Midsummer Carnaval georganiseerd!