Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 1.100 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

25 januari 2008

Foto Henny Hoogeveen heeft verbouwing afgerond

NOORDWIJK – Foto Henny Hoogeveen heeft onlangs een forse verbouwing ondergaan van de winkel en de fotostudio. Er is een nieuwe vitrine gebouwd, waaruit duidelijk wordt dat Hoogeveen de grootste dealer van Nederland is voor Leika en Voigtlander fotocamera’s.

Bedrijfsleider Patrick van Steijn: “We hebben enorm uitgebreid in het mobiele telecomverhaal. Ook maken wij speciale portretfoto’s, die afgedrukt kunnen worden op papier of linnen. We maken een foto van een kind en deze foto wordt digitaal omgezet, waarbij het kind op bijvoorbeeld een pompenblad, paddestoel of draak komt te zitten.”

Hij vervolgt: “In de fotostudio maken we niet alleen portretfoto’s en productfoto’s, maar geven ook cursussen digitaal fotograferen. Dat is een heel eenvoudige cursus, die zeer geschikt is voor beginners, waarbij niet te diep op de technische details wordt ingegaan. Ook hebben we een revolutionair pasfotosysteem, dat nadat de pasfoto is gemaakt, er zelf voor zorgt dat een geschikte pasfoto wordt gerealiseerd. Dit programma is speciaal ontwikkeld om aan de heel strenge eisen voor paspoorten en rijbewijs te voldoen. Door van dit pasfotosysteem gebruik te maken, voorkom je dat je nodeloos een half uur moet wachten op het gemeentehuis om dan vervolgens weer onverrichterzake naar huis moet gaan, omdat je geen goede pasfoto van jezelf bij je hebt.”

Over de mobiele telefoons: “We hebben in onze winkel meer dan 250 verschillende modellen, in alle soorten en maten en voor iedere smaak. Zo kunnen mensen kiezen voor een Spykertelefoon of een Hummertelefoon, maar ook de kwaliteit van de cameraatjes in de mobieltjes wordt steeds beter. Nu zijn er al mobieltjes met een 5 miljoen pixelcamera! Maar ook hebben we bijvoorbeeld zogeheten seniorentelefoons met extra grote knoppen.”