Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 1.100 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

07 maart 2008

Nieuw merk bij Warmerdam: Idworkx

VOORHOUT - De fietshandel staat niet stil. Ieder jaar komen er nieuwe modellen en vernieuwingen, waarvan je denkt: ‘Hoe zijn ze daar nou weer opgekomen?’ Bij Profile Warmerdam hebben we ook een nieuw merk in onze collectie: Idworkx. Dit merk onderscheidt zich in de perfectie van de afwerking en is high tech. Zo maakt Idworkx gebruik van dikkere banden, wat zorgt voor meer comfort, zonder dat de wrijving verhoogd wordt. Kwalitatief staat Idworkx in de top van de merken.”

Warmerdam: “De zogeheten ‘luchtvering’ waarvan dit merk gebruik maakt, reageert merkbaar beter op de vele oneffenheden in de weg dan de best verende voorvork. Ook is de rolweerstand lager dan die van conventionele trekkingbanden, waardoor de fietser lichter of, bij dezelfde krachtsinspanning, sneller rijdt. Volgens de Idworkx-filosofie is een fiets pas perfect als deze voldoet aan de hoge en uitgebreide eisen van ervaren fietsers. Dat wil zeggen: een optimale functionaliteit en betrouwbaarheid gedurende jarenlang dagelijks gebruik onder alle weersomstandigheden. Het onderhoud moet daarbij tot een minimum beperkt zijn, zodat de eigenaar een permanent gevoel van vreugde beleeft.”

De klanten van Profile Warmerdam zijn veelal mensen die intensief gebruik maken van de fiets, bijvoorbeeld voor vrije tijd- en fietsvakanties en daardoor prijs stellen op fietsen in het hogere segment. Het fietsseizoen zelf staat op het punt van beginnen, zo merken de medewerkers: “De mensen komen nu al in de zaak om zich te orienteren en hebben al grote interesse getoond in de nieuwe Light Line fiets van Santos. Deze lichtgewicht sportieve fiets is een prachtig alternatief voor mensen die niet op een racefiets willen stappen, maar wel sneller vooruit willen komen. Wij geven alle en optimale aandacht aan onze klanten.”

Brompton

Ook de Brompton is een aandachtstrekker: “Dit is het kleinste opvouwbare fietsje ter wereld, dat veel gebruikt wordt om op boten mee te nemen. De fiets is van hoge kwaliteit en in feite de enige vouwfiets die echt goed werkt. Uitgeklapt heeft het namelijk de normale lengte en op de weg is deze fiets heel stabiel.”

Warmerdam besluit: “Zet ook maar in je artikel dat de mensen met 6 cent korting per liter benzine kunnen tanken. Hiermee zijn we een van de voordeligste pompstations in de omgeving.”
Profile Warmerdam, T: 0252 212 090, W: www.profilewarmerdam.nl