Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 1.100 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

17 april 2008

“Nooit meer Voorhout uit voor leuk cadeautje”

VOORHOUT – Het nieuwste winkelpareltje is Smaak Enzo en is gevestigd aan het Oosthoutplein 11, de locatie waar voorheen kapsalon Francine gevestigd was. Afgelopen vrijdag 11 april openden de eigenaressen Annemiek Mazzawi (55) en Barbara Akkerman (47) hun zaak en op 25 april volgt de officiële opening. Nu al worden ze overstelpt door positieve reacties.
In de winkel waarin frisse witte kleuren je toestralen vertelt Akkerman: “Zelf woon ik 18 jaar in Voorhout en voor een leuk cadeautje moet ik altijd het dorp uit. Voortaan hoeft dat dus ook voor alle andere Voorhouters niet meer, want hier vinden de mensen een brede selectie aan woon- en keukendecoratie, kleinmeubelen, cadeauartikelen en relatiegeschenken.” Mazzawi vult aan: “En binnenkort wordt onze collectie uitgebreid met ‘It’s about Romy’ en ‘Granny’s bakproducten’. Hier koop je alleen de aparte dingen die je niet bij Blokker of daarmee vergelijkbare zaken kunt krijgen, want wij kiezen alles zelf uit op beurzen en via de kleine groothandel. We zijn van dinsdag tot en met zaterdag geopend, dus ook op vrijdagavond en bij speciale feestdagen zoals moederdag en vaderdag hebben we leuke aanbiedingen. Kijk ook op onze website www.smaakenzo.com om te kijken of onze producten je aanstaan, of om je voor een van de cursussen en workshops in te schrijven.”