Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 1.100 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

02 mei 2008

Spaaractie voor musical ‘Tarzan’

NOORDWIJK – Albert Heijn Noordwijk heeft sinds maandag 28 april een nieuwe spaaractie: voor vijf musicalpunten kan een gratis tweede kaartje voor de musical Tarzan bemachtigd worden.

Marvin Erades, assistent supermarkt manager, vertelt over de actie: “Dit is de meest succesvolle musical uit de geschiedenis in Nederland. Wij willen onze klanten ook laten kennismaken met dit fantastische evenement en hebben daarom deze spaaractie opgezet. Bij elke 10 euro aan boodschappen ontvangen de klanten een musicalpunt. Met vijf musicalpunten heb je al een volle spaarkaart waarmee je een AH-musicalvoucher krijgt om het gratis 2de kaartje te reserveren.”

De musicalpunten zijn verkrijgbaar van 28 april tot zondag 18 mei en kunnen tot en met zondag 25 mei verzilverd worden. Kaarten kunnen tot 7 juli gereserveerd worden en de aanbieding geldt voor alle voorstellen van Tarzan zolang de productie in Scheveningen te zien is. Erades heeft nog een verrassing voor mensen die geen eigen vervoer hebben of willen gebruiken: “Er kan ook geprofiteerd worden van voordelig openbaar vervoer. Voor 15 euro per persoon kun je vanaf elk station in Nederland met de NS en HTM heen en terug naar de musical Tarzan in het Fortis Circus Theater in Scheveningen.”