Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 1.100 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

17 april 2008

Gezonde lunchpakketten voor basisschoolleerlingen

VOORHOUT – Bijna 6.100 groepen 8 van de basisscholen in heel Nederland participeerden in het Albert Heijn Klasselunchevenement. De grootgrutter deelde duizenden lunches uit aan de kinderen, zodat zij op het belang van gezonde voeding gewezen werden.

Anita Gorter, assistent supermarkt manager van de Albert Heijn in Voorhout, was er een groot deel van donderdag 10 april druk mee: “Voor vijf scholen en negen groepen 8 hebben we lunchpakketten samengesteld, bestaande uit brood, roggebrood, drinkyoghurt, licht belegen kaas, halfvolle melk, sinasappels, appelstroop, pindakaas, boter, kipfilet, komkommers, tomaten, biologische bananen, gemengde sla en light sandwichspread. We leggen met dit jaarlijks terugkerend evenement de focus op gezondheid om de kinderen te laten zien wat gezond eten is.”

Gerrie Rustenhoven van basisschool De Regenboog is de eerste die de lunchpakketten voor ‘haar’ kinderen uit groep 8c komt ophalen. Ze vertelt: “Dit is een hel goede actie om de kinderen bewust te maken van wat je kunt en moet eten. Mijn zoon is ook heel enthousiast en kan haast niet wachten op het lunchpakket.”