Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 1.100 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

29 april 2008

Frisse gerechten op het menu

Café De Engel

LISSE – Wie had gedacht dat het na de afronding van het compleet nieuwe terras, een rustige bedoening zou zijn bij café – restaurant – bar – zalencentrum De Engel, heeft het mis. Met een compleet nieuwe kaart voor de het voorjaar en een stuk van de zomer staan er heerlijk frisse gerechten op het menu.

Mede-eigenaar Karin Juffermans vertelt: ‘De Engelenzaal en het terras zijn voltooid en lopen hartstikke goed. We krijgen alleen maar complimenten over hoe mooi het is geworden, zeker wanneer de bezoekers de fraaie bar in de Engelenzaal zien. Voor het komende seizoen hebben we een nieuwe kaart, met daarop frisse gerechten waarbij je de lente haast proeft. Wat dacht je van een heerlijke Oosterse salade of onze voorjaarssalade met parmaham, paddestoeltjes en peccorinokaas? En neem dan een mooi hoofdgerecht met de Chateau Briand, gevolgd door zomerse nagerechten als verse aardbeitjes of een coupe zomermêlee (fris vruchtenijs). Ook onze daghap loopt als een speer, want dat smaakt net zoals bij u thuis. Kijk voor meer informatie over onze daghap, het weekmenu of andere zaken op onze vernieuwde website:
www.restaurant-de-engel.nl.’

De Engel is de plek voor feesten en partijen, laat Juffermans weten: ‘De verschillende zalen zijn ook in combinatie met elkaar te gebruiken en het café is te huur bij een minimale opkomst van 75 personen.’ Ze besluit met een nieuwtje: ‘In juni gaan we het restaurantdeel opfrissen door het creëren van een lekker buitensfeertje.

Voor meer informatie: De Engel, Café - restaurant – bar – zalencentrum, Heereweg 3862161 DG Lisse, T: 0252 211 880, F: 0252 220 934, E:
info@restaurant-de-engel.nl, W: www.restaurant-de-engel.nl.