Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 1.100 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

03 juli 2008

Knallende flessen wijn bij minuut gratis winkelen

VOORHOUT – De beste voorbereiding om zoveel mogelijk uit je minuut gratis winkelen te halen, lijkt geen voorbereiding te zijn. Althans, voor Liesbeth Vermeij: zij had bij de Paveivo een minuut gratis winkelen gekocht en haalde het geld er dubbel en dwars uit.
In 60 seconden had ze voor 534,27 euro aan boodschappen in haar Albert Heyn-winkelwagen gestopt, gegooid en gesmeten. Teamleider Verkoopklaar Robert van der Vossen telde onder meer 47 flessen wijn, 4 pakken wasmiddelen en 4 briljant brunette-tubes. Enkele flessen wijn sneuvelden in de boodschappenstorm, maar er was geen Welpie die daarom brulde. Vermeij zelf vertelde: “Ik kreeg een fles uit het schap vol op mijn hoofd, maar heb na het horen van dit totaalbedrag een heel lekker gevoel. Volgend jaar ga ik weer bieden op deze prijs bij de kerkenveiling.”