Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 1.100 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

03 juli 2008

Woensdag Fruitdag

VOORHOUT – Op 25 juni was het Woensdag Fruitdag bij P.C. basisschool De Regenboog en vele tientallen kinderen stonden in een rij om bij de geïmproviseerde kraam van groentespecialist Van Kesteren één van de bakjes druiven, meloen of aardbeien te bemachtigen.

Liz (8) en Tess (11), de dochters van Ab van Kesteren, die ook op deze school zitten, verkochten het fruit zonder dat hun vader er enig omkijken naar had. Met veel plezier verwisselden ze ieder fruitbakje voor het symbolische bedrag van 50 cent en in een oogwenk waren alle bakjes uitverkocht. De zevenjarige Bart was een van de laatste gelukkigen: ‘Ik heb moeite om te kiezen of ik nu aardbeien, banaan, of een stuk meloen neem.’ Uiteindelijk koos hij voor de heerlijk uitziende aardbeien. Nadat de zoemer gegaan was, als teken dat de lessen gingen beginnen, vroeg Liz aan haar vader: ‘Mogen wij naar de klas, papa?’ De groenteman lachte: ‘Natuurlijk, schatje.’