Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 1.100 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

04 september 2008

Hipper en stoerder

Banjers Kinderwinkel

LISSE – Banjers Kinderwinkel is een flink stuk groter geworden, waardoor een breed scala aan nieuwe merken kinderkleding bewonderd kan worden. Voortaan kan gekozen worden uit compleet verschillende collecties: klassiek, hip, stoer of uniek voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar. En vergeet dan zeker niet te kijken naar de complete collectie nieuwe laarzen en schoenen: alleen bij Banjers zijn speciale Italiaanse merken te vinden die alleen voor deze winkel gemaakt worden.

Eigenaar Karen Verzaal begroet iedereen die de zaak binnenkomt even hartelijk. Ze vertelt: ‘Met het nieuwe seizoen en de grotere winkel hebben we van alles meer, dus ook nieuwe merken. Onze baby- en peutercollectie is flink uitgebreid, met merken als Imps&elfs en beebielove. Imps&elfs is een hipper merk voor babies en peuters (maten 56 – 92), met zachte stoffen, maar stoere prints en aparte teksten. Ook heeft dit merk mooie stoere jeans voor grotere kinderen (maten 92 – 164). Beebielove heeft een wat lievere uitstraling met teksten van Nederlandse liedjes, zoals ‘Poesje mauw’ en ‘Alle eendjes’. Beebielove is vorig jaar op de markt gekomen en is helemaal geweldig als kraamcadeau te geven.’

‘Voor de peuters (maten 50 – 176) hebben we Tommy Hilfiger kleding, zodat broertjes en zusjes in dezelfde kleding kunnen lopen en voor meiden en jongens hebben we laarzen en schoenen van hetzelfde merk tot maat 39. Een nieuw merk dat we exclusief in Lisse voeren is Muy Malo: hippere, stoerdere tuniekjes met print in zwart, grijs en donkerblauw.


Banjers Kinderwinkel, Heereweg 183, 2161 BD Lisse, T: 0252 428 628, W: www.banjers.nl.