Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 1.100 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

13 november 2008

‘Kortingen tot maar liefst 50%’

Schulte Herenmode

LISSE – Nadat de vorige eigenaar met pensioen is gegaan, hebben veel van de klanten al gezien dat Schulte Herenmode meer dan voldoet aan de hoge verwachtingen. Bedrijfsleider Henk Gouw, ook wel bekend als ‘Meneer Bemelman’ kan met zijn uitgebreide kennis van het modevak iedere klant naar de volle tevredenheid helpen. Binnenkort wordt de collectie uitgebreid, verbeterd en geoptimaliseerd en daaraan voorafgaand vindt er vanaf woensdag 19 november een magazijnleegverkoop plaats, met kortingen tot maar liefst 50%.

Binnenlopen bij Schulte Herenmode aan de Kanaalstraat 33 is puur genieten voor de man die op sportief en zakelijk niveau goed gekleed wil zijn. Gekozen kan worden uit een uitgebreide collectie van merken als State of Art, Gardeur, Gaastra, Gant, Tenson, McGregor en Arrow. Mede-eigenaar Pim van den Berg kan dan ook vol trots vertellen: ‘Bij ons kunt u terecht voor prachtige pakken en maatkostuums. Voortaan kan ook in Lisse gebruik worden gemaakt van de mogelijkheid om voor slechts 399 euro een op maat gemaakt kostuum te krijgen. Dat is dus een taylormade kostuum in alle maten voor de prijs van een confectiepak!’ Schulte is onder meer met dit concept een bekende naam geworden dankzij 10 vestigingen in de regio tussen Haarlem en Leiden.

Van den Berg: ‘Ook hebben we zeer leuke vrijetijdskleding: op de casual collectie voor jacks, truien en overhemden geven we vanaf 19 november tot 50% korting. Ook de kostuums zijn per stuk afgeprijsd en zijn vanaf 199 euro te koop. Deze magazijnleegverkoop hebben we opgezet omdat we in januari het interieur iets willen aanpassen. We betrekken het magazijn bij de winkel en breiden onze collectie uit tot een volwaardige collectie van merken als Van Santen – Van Santen, Gaastra, State of Art en ook bieden we voortaan polo’s van Ralph Loren aan.’
Schulte Herenmode, Kanaalstraat 33, Lisse. T: 0252 411 589.