Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 1.100 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

06 november 2008

Ruigrok Hekwerken verdiept zich in beveiligingsbranche

NOORDWIJKERHOUT – Eerder dit jaar is Ruigrok Hekwerken & Beveiliging verhuisd van Katwijk naar Noordwijkerhout en de verandering bevalt prima, zo laat directeur Fred Wubbenhorst weten. “Ons bedrijf bestaat sinds 1846 en we zijn gespecialiseerd in onder meer hekwerken, poorten, speelveldafscheidingen en schuifpoorten. Voorheen waren we een familiebedrijf, maar tegenwoordig zijn we franchisenemer van de Best Fencing Group, een van de Europese marktleiders op het gebied van fabricage en verkoop van hekwerken, poorten en toegangscontrolesystemen. We zijn actief in de regio’s Noord-Holland, Zuid-Holland en Zeeland.”

Wubbenhorst vervolgt: “Door de verhuizing hebben we extra bedrijfsruimte gekregen en de gehele eerste verdieping hebben we gereserveerd voor een nieuwe productenrange op het gebied van beveiliging. We hadden deze range al een behoorlijk aantal jaren, maar nu voeren we de beveiligingsproducten, zoals camera’s en communicatiesystemen, in eigen beheer.”
Ruigrok Hekwerken & Beveiliging is gevestigd aan de Delfweg 14-b, 2211 VM, Postbus 195, 2210 AD Noordwijkerhout, T: 0252 343 930, E: info@mbnruigrok.com, W: www.mbnruigrok.com.