Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

26 september 2012

Heerehof enorm populair

LISSE – Er is enorm veel belangstelling voor het nieuwbouwproject Heerehof. Nu de prijzen voor de ruime appartementen fors verlaagd zijn, is op bijna 20% al een optie genomen. Wonen in het centrum, inclusief een eigen parkeerplaats en een balkon met veel ruimte voor groen; wie wil dat nou niet?

Jens de Goeij van De Goeij Bouwadvies is enorm trots op de Heerehof. Vol passie praat hij over de appartementen met een omvang van 48 m2 tot 82 m2. ‘We hebben twee onafhankelijke taxateurs laten bepalen wat de waardes van deze appartementen zijn. Op basis van hun advies zijn de prijzen op bedragen vanaf 149.000 euro vastgesteld.’ De appartementen worden in de jaren ’30 stijl gebouwd, met een uniek aangezicht in hartje Lisse langs de Heereweg tussen Het Vierkant en de Kanaalstraat. Zo hebben ze allemaal mooie topgeveltjes en echte kwaliteitsdakpannen. Een aantal appartementen beschikt daarnaast nog over roedes in de kozijnen, een dakkapel of een loggia. Bijzonder is ook dat de appartementen inclusief een keuken worden opgeleverd.

Tevens meldt De Goeij: ‘De maandelijkse servicelasten zijn laag; slechts vanaf 62 euro. Met deze bijdrage aan de VVE wordt het onderhoud aan de buitengevel, dak en algemene ruimtes verricht. Daarnaast zijn de netto hypotheeklasten indicatief berekend vanaf slechts zo’n 489 euro netto per maand, afhankelijk van de persoonlijke situatie en de hoogte van de hypotheek. De Heerehof is inderdaad een geweldig project: wie zo’n waardevast appartement aan zich voorbij laat gaan, zal later eeuwig spijt hebben.

Voor vragen of een vrijblijvend gesprek met de heer De Goeij en een financieel expert: T: 0252 216 767, E: info@degoeijbouwadvies.nl of kijk op: www.heerehof.nl.