Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

23 juni 2012

Verlichting-online

Flevodwarsweg 7c, Leiden. T: 071 523 5644

Bijzondere lampen, bijzonder betaalbaar

LEIDEN – Wat ooit begon als een website om enkele lampen te verkopen, is in negen jaar tijd uitgegroeid tot een uiterst succesvolle zaak met een fysieke winkel met showroom. Juist de combinatie van het gemakkelijke internetkopen samen met de zekerheid van de service voor- en na de verkoop, zorgt ervoor dat Verlichting-online de meest succesvolle verlichtingsspeciaalzaak van Leiden is.

Bij Verlichting-online zijn meer dan 1.600 verschillende lampen verkrijgbaar, in allerlei soorten en maten. Of het nu gaat om hanglampen, staande lampen of tafellampen; bij Verlichting-online is het te krijgen. Deze maand viert het bedrijf een klein feest, want door het enorme succes is het noodzakelijk dat Verlichting-online uitbreidt met maar liefst 100 m2 extra winkelruimte. Hierdoor kunnen de bezoekers genieten van maar liefst 450 m2 aan lampen en verlichting.

De eigenaren Sandra en Robert van Kooperen zijn dan ook met recht trots op hun bedrijf. ‘We verzorgen de volledige interieurverlichting en onze sterkste punten zijn dat we veel voorraad hebben en direct kunnen leveren. Met onze webshop www.verlichting-online.nl kunnen mensen vanuit huis de meest geschikte lamp of verlichting beoordelen en bestellen.’ Wie graag zijn gewenste product wil zien voordat hij het koopt, kan van dinsdag tot en met zaterdag (tussen 09:30 uur en 17:00 uur) terecht bij de winkel.

Het echtpaar heeft aangetoond veel kennis van zaken te hebben over hun producten. ‘De laatste trend is bijvoorbeeld energiezuinige led-verlichting’, informeren ze. ‘Maar elke ruimte in huis stelt andere eisen, en niet elke lichtbron is dan zonder meer toe te passen.’

In minder dan tien jaar tijd hebben klanten uit heel Nederland de (web)winkel gevonden. Maar ook komen regelmatig bestellingen binnen uit België en Duitsland. De uitbreiding van de zaak gebruikt Verlichting-online de komende weken grotendeels voor extra aanbiedingen. Robert van Kooperen: ‘We willen meer ruimte creëren voor nieuwe producten. Daarom bieden we veel showmodellen nu aan met kortingen die kunnen oplopen tot 80%.’

.