Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

26 juli 2012

Culinair genieten bij ‘het Prentenkabinet’


Kloksteeg 25, T: 071 512 6666

LEIDEN – Het restaurant ‘het Prentenkabinet’ bestaat alweer bijna vijftien jaar. En toch zijn er mensen die nooit het genot hebben kunnen proeven van een avondje uit in dit ambachtelijke restaurant met een Frans / internationale keuken. Met de mooie zomerdagen voor de boeg wordt het de hoogste tijd dat daar verandering in komt. En dat is dan een uitstekende gelegenheid om te genieten op het prachtige (park)terras.

Het parkterras heeft vijftig zitplaatsen en is elke dag open. Daarnaast kan bij mooi weer vanaf 17:00 uur op dat terras genoten worden van een heerlijk diner. Eigenaar Martin van der Ham zorgt er iedere dag weer voor dat alle details van ‘het Prentenkabinet’ tot in de puntjes verzorgd zijn. Het restaurant is namelijk gevestigd in een eeuwenoud pand in de prachtige oude Pieterswijk. De gerechten zijn van hoog niveau en de vele gasten proeven dat het eten met veel zorg, aandacht en ambachtelijkheid wordt klaargemaakt.

En de gasten genieten volop. Wat dacht u van de mogelijkheid om een hele kreeft uit de oven te bestellen? Een kreeft die gegratineerd wordt met bechamel en oude reypernaarkaas en wilde spinazie. Of kies een beignet van artisjok en duxelles met koriander voor slechts 19,50 euro.

Hebt u wel eens moeite om de goede keuze te maken van een uitgebreide menukaart? Het Prentenkabinet heeft hier de ultieme oplossing voor: het driegangen keuzemenu voor slechts 34,50 euro. Maar ook kunnen de gasten genieten van een uniek culinair bootarrangement dat ‘het Prentenkabinet’ samen met Mangerie “De Koekop” organiseert. Eerst culinair genieten bij ‘het Prentenkabinet’, om vervolgens een boottochtje te maken om vervolgens de culinaire ontdekkingsreis af te ronden bij “De Koekop”.

En wie liever op de weg blijft, kan dezelfde culinaire ontdekkingsreis afleggen met behulp van het Solex & Segway arrangement: Eet in deze twee restaurants en ontdek tegelijkertijd de stad Leiden. Daarnaast biedt ‘het Prentenkabinet’ ook een champagnerondvaart en theaterarrangementen. Het theaterarrangement is inclusief een amuse van het huis, een tweegangenmenu en de afsluiting met koffie/thee inclusief zoete hapjes.

Wilt u meer informatie, kijk dan op de website: www.prentenkabinet.nl.