Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

05 oktober 2012

Spinnen voor het goede doel


ZOETERWOUDE / RIJNDIJK – Wie wil er nou niet iets doen voor het goede doel en er nog een mooie fietskledingset aan overhouden ook? Keukens- en witgoedzaak Bemmel & Kroon combineert deze twee mooie zaken en organiseert op zondag 7 oktober een spinningmarathon.

Die dag staan tussen 12:00 uur en 16:00 uur zeven spinningapparaten klaar; hoe meer er gespind (of: droog fietsen) wordt, hoe meer geld Bemmel & Kroon doneert aan het goede doel: de Stichting Jongeren Op Kamp (www.sjok.tk). Algemeen Manager John Heijnen zet zich volop in om van dit evenement een groot succes te maken. ‘We willen zoveel mogelijk geld sponsoren voor deze lichamelijk gehandicapte jongeren, zodat zij samen op kamp kunnen gaan. We doneren aan SJOK voor elk uur dat een fiets bezet is en we hopen minimaal 2.000 euro te kunnen schenken.’

Hiervoor is wel de medewerking nodig van de bevolking. Toevallig is het op zondag 7 oktober ook koopzondag, dus wat is er mooier dan het nuttige met het aangename combineren? De ene partner gaat lekker shoppen aan de Hoge Rijndijk, terwijl de ander even gaat spinnen om geld in te zamelen voor SJOK. Alle deelnemers die meer dan vijftig keer de pedalen rond laten gaan, ontvangen een gratis Boretti fietskledingset. Deze actie wordt ondersteund door Ton van Bemmelen Sport; deze zaak geeft mooie kortingen weg op wieler- en sportkleding.

Om het goede doel te ondersteunen, ga dan dus naar: Bemmel & Kroon Keukens, Hoge Rijndijk 269 te Zoeterwoude / Rijndijk. Voor meer informatie: www.bemmel-kroon.nl.